LiveWire

MOOI the agency sluit zich aan bij Newww Media Group

MOOI the agency sluit zich aan bij Newww Media Group

Het Amsterdamse full-service PR-bureau MOOI the agency heeft zich aangesloten bij de snelgroeiende Newww Media Group. De groep, opgericht door ondernemer Marten Post, omvat al diverse toonaangevende bureaus, waaronder iClicks, Traffic Today, Talent Online en Klantervaringen.nl, en bestaat nu uit ruim 235 online specialisten. Met MOOI the agency voegt Newww Media Group expertise op het gebied van PR, influencer marketing, contentcreatie en media buying toe aan haar portfolio van online diensten.

Breder dienstenaanbod

“Met de toevoeging van MOOI the agency halen we niet alleen sterke PR-expertise in huis, maar ook professionals die uitblinken in influencer marketing, contentcreatie, UGC, media buying en events,” aldus Marten Post, oprichter van Newww Media Group. “Dit stelt ons in staat om onze klanten een nog breder pakket aan diensten te bieden, wat noodzakelijk is om te blijven voldoen aan de groeiende vraag en complexe vraagstukken van vandaag.”

De andere bureaus binnen de groep bieden een uitgebreid scala aan online diensten, zoals SEO, SEA, linkbuilding, webdevelopment, social advertising, marketplaces, AI en data research. Newww Media Group richt zich momenteel op groei in Nederland en verwacht in de nabije toekomst verdere uitbreidingen.

Strategische stap 

Voor Melissa Slotemaker en Sharon van Eeghen-Rosier, oprichters van MOOI the agency, was dit het juiste moment om deze stap te zetten. “MOOI the agency is een succesvol zelfstandig bureau dat gespecialiseerd is in beauty, fashion en lifestyle. Door ons aan te sluiten bij een groter netwerk krijgen we sneller toegang tot expertise, technologie en talent, wat ons in staat stelt om onze klanten nog beter te bedienen,” aldus Slotemaker. “Samenwerking is essentieel in deze competitieve markt.”

MOOI the agency, opgericht in 2007, is bekend om haar werk voor onder andere Colgate, Palmolive, Sanex, Pupa Milano, Boots, Keune, Stokke, Space NK, KIKO Milano, PME Legend en Dries van Noten. Het bureau telt 16 PR-professionals die werken vanuit hun kantoor met showroom en content studio in Amsterdam.

Autonomie gewaarborgd

Sharon van Eeghen-Rosier benadrukt dat autonomie voor MOOI the agency een belangrijke factor was in de beslissing om zich aan te sluiten bij Newww Media Group. “We zochten een netwerk waarin we onze eigen locatie, cultuur en creatieve vrijheid konden behouden, terwijl we wel konden profiteren van de schaalvoordelen en nieuwe disciplines binnen handbereik kregen. Newww Media Group biedt ons precies dat.”

De keuze om de groep zonder externe private equity-investeerders op te bouwen, onderstreept het belang dat de groep hecht aan het behoud van cultuur, identiteit en autonomie binnen de aangesloten bureaus.

Toekomstige uitbreiding

Newww Media Group blijft zich snel uitbreiden, en er worden momenteel gesprekken gevoerd met meerdere potentiële nieuwe partners. “We zijn selectief in onze keuze voor nieuwe bureaus. Het DNA, de visie en de ambitie van de ondernemers zijn voor ons essentieel. Naast een solide bedrijfsvoering draait het om de juiste klik en gedeelde toekomstplannen,” aldus Marten Post.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief