Congressen

MONTEMAR Lisboa Restaurant - Fish&Seafood

Monte Mar Lisboa straalt een elegante en stedelijke-chique sfeer uit. Deze diner- en eventlocatie heeft verse vis, schelpdieren en de traditionele cuisine van Monte Mar Cascais naar de Portugese hoofdstad gebracht.
 Heekfilets met kokkelrijst, de signature dish, heeft een eenvoudige omschrijving maar is zeer rijk aan smaak. Monte Mar Lisboa is overigens niet alleen een vis- en zeevruchtenrestaurant. Wie de voorkeur heeft voor een traditionele vleesoptie, die kan kiezen voor  ”iscas”, een overheerlijke, malse leverschotel geserveerd in een koekenpan.

Het terras biedt een van de beste uitzichten op Lissabon, over de serene rivier de Taag. Een plek waar je kunt ontspannen en vergeten dat je in het hart van een bruisende stad bent. De pracht en schoonheid van de Ponte 25 de Abril (25 aprilbrug) – ten tijde van haar inwijding de vijfde grootste hangbrug in de wereld en de grootste buiten de Verenigde Staten – wordt na veertig jaar internationaal nog steeds gewaardeerd, met een 20e plaats op de wereldwijde ranglijst van bruggen.

Monte Mar Lisboa biedt, naast een kwalitatieve, eigentijdse en erkende service, een elegante multifunctionele ruimte, geschikt voor verschillende soorten evenementen en aan te passen aan uw voorkeuren. Het team streeft er naar om een ​​onvergetelijke ervaring te creëren en speelt graag in op al uw wensen.
 

Unieke locatie voor evenementen

  • Wij geloven dat elk evenement uniek is en daarom bieden wij onze klanten een op maat gemaakte oplossing.
  • We houden van, en stimuleren, het ontwerpen van uniek evenement, waarbij de kleinste details aandachtig worden bestudeerd.
  • De meeting ruimte heeft een oppervlakte van zo”n 300 m2 en is geschikt voor maximaal 300 personen. Op het buitenterras is er de mogelijkheid van een cocktailontvangst voor maximaal 400 personen.
  • Neem contact met ons op voor een persoonlijk bezoek. We zullen graag uw evenement samen uitwerken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Visit Lisboa Convention Bureau

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief