Met deze handvatten bouw jij moeiteloos een overtuigende evenement website

Event website design

Een evenement website vormt het visitekaartje van jouw evenement. Met de gloednieuwe Event Website Builder van aanmelder.nl krijg je de mogelijkheid om in een handomdraai betoverende websites voor jouw evenement te realiseren. Als kers op de taart heeft aanmelder.nl onlangs een waardevol e-book uitgebracht, gevuld met tips en inspiratie om organisatoren te begeleiden naar het creëren van meeslepende evenementenwebsites die direct in het oog springen.

Design e-book: tips en inspiratie 

Het e-book behandelt vijf onderwerpen en geeft antwoord op deze cruciale vragen:

  • Welke informatie mag niet ontbreken op jouw evenement website?
  • Hoe zorg je voor een aantrekkelijke en herkenbare implementatie van jouw huisstijl?
  • Hoe creëer je een intuïtieve navigatie die je deelnemers op weg helpt?
  • Hoe maak je effectieve call-to-actions?
  • En hoe zorg je ervoor dat de website prettig in gebruik is op mobiel?


Het e-book staat vol met praktische tips en adviezen. Het behandelt algemene adviezen en richtlijnen, maar besteedt ook aandacht aan details. Zo wordt bijvoorbeeld witruimte beschreven als "de ademruimte tussen tekst, afbeeldingen en andere grafische elementen", waarbij wordt uitgelegd dat dit de leesbaarheid bevordert en zelfs de zoekmachineoptimalisatie van je pagina ten goede kan komen.

Event Website Builder: start direct met bouwen

Onlangs lanceerde aanmelder.nl de nieuwe Event Website Builder. Tijdens de ontwikkeling van de builder stond gebruikersgemak centraal. De nieuwe tool voelt intuïtief en gemakkelijk in gebruik. Kortom; als organisator zit je helemaal zelf aan de knoppen en heb je geen IT-specialist nodig.

Zo maak je gemakkelijk professionele en moderne evenementen websites. Met behulp van ‘drag & drop’ schuif je de elementen van je websites eenvoudig heen en weer - net als een virtuele puzzel. Zo heb je voldoende creatieve vrijheid en kun je je evenement website precies naar wens samenstellen.

Wat de builder extra uniek maakt, zijn de widgets die speciaal zijn ontwikkeld voor organisatoren door het team van aanmelder.nl. Zo kun je in een handomdraai interactieve programma's creëren die door je deelnemers gefilterd kunnen worden. Dankzij de spreker widget kun je de sprekers uit je programma direct en op aantrekkelijke wijze presenteren, en zo zijn er nog tal van andere voorbeelden te noemen.

Zelf uitproberen? 

Wil je direct zelf aan de slag? Op de aanmelder.nl blog kun je het e-book downloaden, boordevol adviezen voor het bouwen van een aantrekkelijke evenementen website. Of bekijk de software pagina, start de 14-daagse proefperiode en ervaar zelf hoe eenvoudig de software in gebruik is. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief