Congressen

Meetingplanners bezoeken met MPI ''Olympisch Londen''

Nederlandse meetingplanners bezoeken van 6 tot 8 maart Londen op een driedaagse educational waarbij de Olympische Spelen en Duurzaamheid centraal staan. De exclusieve en besloten reis wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen MPI Nederland en MPI UK & Ireland en biedt meetingplanners een kijkje achter de schermen van ’s werelds grootste sportevenement. QM's hoofdredacteur Edwin Nunnink is uiteraard ook mee en zal er binnenkort uitgebreid over berichten.De 22 meetingplanners worden tijdens de reis een gevarieerd programma geboden. Op dag één bezoeken zij de nieuwste congres- en evenementenlocaties die Londen biedt. De komst van de Olympische Spelen heeft de ontwikkeling van de meeting industry in de Britse hoofdstad een enorme stimulans gegeven. Op dag twee bezoeken de planners ’s ochtends de vakbeurs Confex en wonen ’s middags de MPI Educational over duurzaamheid in de evenementenbranche bij.

Tijdens de MPI Educational ‘The year of sustainability in the event industry’ geven diverse sprekers hun visie op duurzaamheid in onze branche. Aan de hand van praktijkvoorbeelden spreekt David Stubbs, Directeur Duurzaamheid tijdens de Olympische Spelen van 2012, over duurzaamheids initiatieven die de toekomst van de event industrie zullen veranderen. Verder wordt ingegaan op de nieuwe ISO20121 certificering voor de meetingbranche en MPI’s onderzoek door de Leeds Metropolitan University naar duurzaamheid in de event branche.

Op de derde en laatste dag van de educational bezoeken de planners het Olympisch Park waar de laatste hand aan wordt gelegd. ’s Middags wordt met een presentatie van de initiatiefnemers van Peninsula Festivals het bezoek afgesloten. Dit Nederlandse initiatief vormt tijdens de Olympische Spelen het kloppend hart voor de tienduizenden Nederlandse bezoekers aan Londen. Naast een decor voor artiesten en entertainment, biedt dit initiatief ook uitgebreide mogelijkheden voor zakelijke hospitality tijdens de Olympische Spelen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief