Congressen

MCCM en ITB starten nieuwe PCO

MCCM Meeting Management en ITBholland introduceren vandaag, 22 maart 2011, een nieuwe Professional Congress Organizer (PCO). Congress by Design zal zich richten op de grote internationale congressen die naar Nederland komen.

Congress by Design combineert twee disciplines. De logistieke kennis en ervaring van een DMC (Destination Management Company) en de specifieke taken van van een PCO, zoals advies, ondersteuning van het organisatiecomité, abstract handling, registratie en programmering.

De directie wordt gevoerd door Nicolette van Erven, directeur/eigenaar van MCCM en René Buyink, algemeen directeur van ITBholland.

Nicolette van Erven: “Tussen de grote PCO’s met meer dan 25 mensen in dienst en de vele middelgrote en kleine bedrijven met minder dan 10 en vaak ook 2 of 3 medewerkers zit momenteel niets. In dat gat springen wij nu.”

René Buyink: “Wij zijn een zelfstandig geheel Nederlandse organisatie, helemaal gespecialiseerd op Nederland en ook nog een beetje België. We zijn geen onderdeel van een grote international, dus hoeven ons niet te conformeren aan de regels van een internationaal hoofdkantoor. Daardoor kunnen we snel schakelen. Dat zal onze kracht zijn.”

De acquisitie is per 1 april in handen van Daan van de Kamp, die aangetrokken is als Sales Manager. Van de Kamp was ruim vier jaar marketing coördinator bij het congresbureau in Den Haag en werkte daarvoor als sales account manager bij Carlton Ambassador.

Congress by Design wordt gevestigd ten kantore van ITBholland aan de Arena Boulevard in Amsterdam Zuid-oost

Op de foto: Marinus Lobbezoo, René Buyink, Nicolette van Erven en Jaap Snijders
Foto: Eunice Lieveld


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief