LiveWire

Mark Visschedijk wint F&B Professional of the Year Award 2024

Mark Visschedijk neemt de F&B Professional of the Year Award 2024 in ontvangst

Tijdens het jaargala van de AF&BM - hét netwerk voor F&B professionals - is zaterdag 27 januari de winnaar bekend gemaakt van de F&B Professional of the Year Award 2024. De titel is dit jaar gewonnen door Mark Visschedijk, senior food & beverage manager bij Landgoed Huize Bergen.

Mark nam het in een spannende finalestrijd op tegen Lotte Bloem, eigenaresse, sommelier en gastvrouw bij Restaurant Odille en Jelle Postma, maître bij Restaurant The Lemon Tree.

Ondanks dat zij de titel niet wonnen zijn ook Lotte en Jelle echte ambassadeurs voor ons mooie en dynamische F&B-vak. Ook zij zijn met hun ambitieuze en ondernemende karakters inspiratoren voor de teams waarin zij werkzaam zijn. Wij zijn hen erg dankbaar voor hun inzet en deelname.

De F&B Professional of the Year Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een Food & Beverage professional die uitblinkt in wat hij of zij doet in de Hospitality Branche. De professional wordt genomineerd en gaat daarna de strijd aan met een top 10. Middels een stemming vanuit het publiek wordt er een top drie gevormd. Deze top drie presenteert zich op de finaledag op hun eigen locatie aan de vakjury waarna deze een winnaar aanwijst.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief