Congressen

Manchester United sluit zich aan bij ICCA

Manchester United is lid geworden van ICCA, de international Congress & Convention Association. Manchester United is de 77e organisatie die zich dit jaar bij ICCA heeft aangesloten. De 77 nieuwe leden komen uit 35 landen.
Deze stap illustreert de ambities van de voetbalclub om een goede reputatie als één van Engelands top meeting venues te worden. Daarbij uiteraard handig gebruik makend van de wereldwijde naamsbekendheid  als top-voetbalclub. Inmiddels is de club in de congreswereld ook bekend vanwege de uitstekende congresfaciliteiten en de service en gastvrijheid van het personeel in het Old Trafford Stadium.

"Net zoals onze ambities op voetbalgebied ver buiten onze landsgrenzen reiken, zo zijn we er ook van overtuigd dat onze conferentiemogelijkheden de concurrentie met binnenlandse én buitenlandse venues aan kan, " zegt Manchester United woordvoerdster Rekha Haughton. "Het ICCA-lidmaatschap is een goede manier om een wereldwijd publiek aan te boren. In onze eigen regio hebben we al bewezen een top-congreslocatie te zijn. Nu is het tijd om de wereld te veroveren. 

Martin Sirk, CEO van ICCA:  "Het jaar 2010 is een fantastisch jaar voor onze vereniging. De nieuwe leden komen uit alle delen van de wereld en zijn in hun eigen land niet de minste venues. Het betekent dat de internationale meetingmarkt steeds groter en sterker wordt. En dat meetings niet meer alleen in traditionele congrescentra gehouden worden, maar ook op allerlei andere locaties met vaak een toegevoegde waarde. Zoals de voetbalgeschiedenis van Manchester United."

Old Trafford stadium heeft 24 zalen, genoeg ruimte binnen en buiten om meetings en evenementen van allerlei omvang  te cateren en 160 kleinere vergaderruimtes. ICCA heeft momenteel meer dan negenhonder leden in 86 landen, die samen alle sectoren binnen de meetingmarkt vertegenwoordigen.  Het ICCA 2010-congres vindt plaats in Hyderabad, India, van 23 tot en met 27 oktober.

Meer info: www.iccaworld.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief