Congressen

Maison van den Boer laat gerechten ‘voorproeven’ met Augmented Reality

The Dutch Masters Palate Maison van den Boer

Opdrachtgevers die het nieuwe Dutch Masters-menu van Maison van den Boer visueel willen ‘voorproeven’, kunnen dat alvast doen met Augmented Reality. Het bedrijf is de eerste cateraar in Nederland die deze techniek gebruikt voor het presenteren van haar gerechten.

Eerder introduceerde Maison van den Boer 3D-geprinte gerechten en een hologramdiner. Technologie en innovatie zijn mooie manieren om de zintuiglijke ervaring aan tafel te versterken, aldus het cateringbedrijf.

The Dutch Masters’ palate

Deze winter lanceert Maison van den Boer The Dutch Masters’ palate: gerechten als een schilderij, geïnspireerd op het werk van Hollandse Meesters als Van Gogh, Vermeer, Rembrandt en Mondriaan. Elk gerecht weerspiegelt in presentatie en het smaakpalet het werk van één van onze bekende kunstschilders.

Dutch touch

Het menu is hiermee een antwoord op de groeiende vraag naar een culinaire ervaring met een Hollandse twist. Internationale bedrijven, organisaties en overheden die gasten in Amsterdam verwelkom, zoeken continu naar manieren om hun event Dutch dna te geven is de ervaring van Maison van den Boer. Vaak smult men van traditioneel en cultureel erfgoed als klompjes, molentjes, Delfts blauw, kaas en tulpen.

The Dutch Masters’ palate voegt daar een extra optie aan toe. De op het werk van Hollandse meesters geïnspireerde gerechten zijn te bekijken via de Safari-browser op een Apple iPhone of iPad of de AR viewer app op een Android-telefoon.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief