LiveWire

Lydi Siebers benoemd tot managing director Postcode Loterij en VriendenLoterij

Lidy Siebers

Lydi Siebers is benoemd tot managing director van de Nationale Postcode Loterij en VriendenLoterij, onderdeel van de Postcode Lottery Group. Met meer dan 20 jaar ervaring in commercieel leiderschap heeft zij een bewezen staat van dienst in het behalen van ambitieuze doelstellingen en het stimuleren van bedrijfsgroei. De afgelopen 7 jaar was zij als CMO Benelux van HelloFresh verantwoordelijk voor hun commerciële succes.    

Sigrid van Aken, CEO Postcode Lottery Group: “In alle landen waar we met een Postcode Loterij actief zijn, streven we naar een combinatie van mensen met ervaring van zowel binnen als buiten de organisatie. In het bijzonder in het management. We zijn daarom verheugd dat Lydi als ervaren leider met passie voor marketing en sales, samen met Daan Peters en Jonne Arnoldussen het managing directors team in Nederland gaat vormen. We kijken uit naar haar bijdrage aan onze ambitie om de trouwe deelnemers plezier te laten beleven in onze Loterijen en daarmee zoveel mogelijk geld op te halen voor initiatieven die werken aan een gezonde planeet en het welzijn van mensen.”   
   
Lydi Siebers: “Bij de Loterijen zie ik hoe de kracht van marketing bijdraagt aan positieve veranderingen in onze samenleving. Samen met dit geweldige team ben ik vastbesloten om nog meer deelnemers te werven, om zo bij te dragen aan het belangrijke werk van vele goede doelen en culturele initiatieven. Onlangs passeerden de Postcode Loterij en VriendenLoterij de magische grens van meer dan 10 miljard euro in totaal aan schenkingen. Ik draag graag bij aan de volgende 10 miljard!”  
   
Lydi heeft ruim 20 jaar ervaring in marketing en sales, in verschillende managementfuncties. De afgelopen jaren werkte ze bij HelloFresh, sinds begin 2017 als Chief Marketing Officer Benelux. Daarvoor werkte ze als Marketing Director voor Kraft-Heinz, Mars en Jacobs Douwe Egberts. Zij studeerde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en heeft een NIMA-C studie afgerond. Ze zit in de Raad van Toezicht van Fairtrade Nederland. Bij HelloFresh was ze Executive Sponsor van het Diversity & Inclusion committee. Lydi woont in Amsterdam en is moeder van twee zoons van 11 en 12.   

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief