Laat je creativiteit de vrije loop met het beConstruct profiel!

Project Workman Norway AS van beMatrix

Laat je creativiteit de vrije loop dankzij het nieuwste product van beMatrix: het beConstruct profiel! beMatrix produceert hét systeem voor eenvoudige en duurzame standbouw: het kader met grote gaten. Hun standbouwsysteem brengt alle voordelen van een modulair systeem samen met de oneindige mogelijkheden van maatwerk. 

In de beurs- en evenementenindustrie merkt beMatrix op dat hun klanten groter willen bouwen. Dat soort ontwerpen vereisen uiteraard meer draagvermogen. Het productgamma van beMatrix covert dan ook volledig de nood voor middelgrote & grote overspanningen met het constructieprofiel en het truss-systeem. 

Laten we eens kijken naar het constructieprofiel, beConstruct, om veilig en efficiënt middelgrote overspanningen te realiseren. beConstruct is het allernieuwste bouwblok in het beMatrix gamma dat je met alle andere producten kunt verbinden. Elke connectie is dus mogelijk. Bovendien is het een uiterst licht profiel met een afmeting van 124 x 124 mm waarmee je horizontaal en verticaal aan de slag kunt. 

Bouw langs beide kanten met de gebogen beMatrix kaders dankzij beConstruct

Het Noorse standbouwbedrijf WorkMan Norway AS realiseerde deze geweldige stand voor hun klant ScaleAQ op de Aqua Nor beurs in Trondheim, Noorwegen. De stand was volledig gebouwd in beMatrix én toont meteen een uiterst coole feature van het constructieprofiel. 

De stand, met een oppervlakte van maar liefst 203 m², bevat een heleboel gebogen kaders. Door het constructieprofiel verticaal te plaatsen, kunnen standbouwers nu beide kanten opgaan met de gebogen kaders, wat voorheen nog niet mogelijk was. 

Op de technische tekening in de banner hierboven kun je zien dat het beConstruct profiel op 6 plaatsen verticaal gebruikt wordt. Deze zijn in het groen gemarkeerd. Een overzicht van alle foto’s van dit standbouwproject vind je hier. Een mooi staaltje innovatie! 

Innovatie is één van de belangrijkste drijfveren van beMatrix. Dankzij deze voortdurende innovatie is beMatrix een echte gamechanger geworden in de standbouwindustrie. Ben je benieuwd wat ze naast het beConstruct profiel nog hebben gelanceerd dit jaar? Vul dit formulier in en er belandt een handig overzicht rechtstreeks in je mailbox!

Op de hoogte blijven?

Wil je als eerste de beMatrix producten leren kennen, uitgenodigd worden voor events of inspirerende realisaties in je mailbox zien? Abonneer je dan op de maandelijkse nieuwsbrief van beMatrix. Je kan op elk moment weer uitschrijven.

Abonneer hier

Contact beMatrix Nederland

Rawien Joeloemsing, Accountmanager beMatrix Nederland

+31 (0)6 12 37 67 28

r.joeloemsing@beMatrix.com

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief