Beurzen

Laat beursfoto's maken

Het ontbreekt op bijna elke checklist: foto’s (laten) maken van jullie aanwezigheid op de beurs. Wat een zonde. Al die moeite die het beursteam in de beurspresentatie heeft gestoken en het resultaat dan niet vastleggen.

Die beursfoto’s zijn een blijvend bewijs van jullie inspanning. Met die foto’s kun je de mensen die niet naar de beurs zijn geweest – bijvoorbeeld de directie – alsnog laten zien wat jullie hebben gepresteerd. Je kunt ook foto’s naar de vakpers sturen, waarmee je de kans vergroot dat zij over jullie schrijven in hun beursverslag. En het levert weer een nieuwsitem op voor jullie eigen website.

Bij de evaluatie van de beursdeelname kun je teruggrijpen naar dit beeldmateriaal en het kan ook de briefing voor de volgende beursdeelname ondersteunen.

Nu lijkt een foto maken eenvoudig, zeker in het digitale tijdperk. De lichtomstandigheden in een beurshal maken het echter vrijwel onmogelijk om als amateur een waardige foto te maken van de stand. Voor professioneel gebruik van de foto is het daarom verstandig om een fotograaf in te huren.

Vergeet vooral niet om ook een vrolijke beursfoto van de standbemanning te (laten) maken. Het levert een blijvende herinnering op aan de gezamenlijke beurspres(en)tatie.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief