Congressen

Klinkhamer Group preferente leverancier Rijkswaterstaat

Klinkhamer group

Klinkhamer Group in Maastricht is voor de komende drie jaar benoemd tot één van de drie exclusieve leveranciers van Rijkswaterstaat. In de ranking van het intensieve aanbestedingsproject behaalde Klinkhamer Group de allerhoogste score.

Klinkhamer Group is een full service congresbureau, dat nauw samenwerkt met Provincies, nationale overheden, universiteitscampussen, hightech instellingen en bedrijven. Het bureau ondersteunt opdrachtgever bij de organisatie van congressen en evenementen in België en Nederland en wil daarnaast ‘het debat forceren over topics als economie, toerisme, leisure, gastronomie en grensoverschrijdende samenwerking’.

De Zuid-Limburgse onderneming kon al bogen op ondermeer het officiële preferente leverancierschap van de Universiteit Maastricht, Limburg Economic Development (LED)  Vereniging Limburgse Gemeenten. In dat gezelschap past Rijkswaterstaat, de Nederlandse uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, die dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland werkt.

“Onze gedegen en op kwaliteit gerichte aanpak werpt opnieuw vruchten af. Dat is iets om trots op te zijn. En dat ben ik ook op heel ons team.”, aldus directeur Niels Klinkhamer. “De samenwerking met Rijkswaterstaat draagt op tal van gebieden bij aan de structurele groei van ons bureau. Wij zien het niet alleen als een uitdaging om van die groei iets moois te maken, maar ook als erkenning voor al onze inspanningen.”

Foto: Het managementteam van Klinkhamer: Niels, Sanne en Robbin | © Roy Wanders

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief