Congressen

Jurriaan de Mol ontvangt Arnhem Horeca Award

Jurriaan de Mol heeft namens het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN) de Arnhem Horeca Award 2010 in ontvangst mogen nemen. Die werd hem op zondag 5 september tijdens de afsluitende avond van de Arnhem UITboulevard overhandigd door Arjen de Vries, voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland (KHN), afdeling Arnhem en omstreken.

De Arnhem Horeca Award is een jaarlijkse erkenning van KHN, afdeling Arnhem en omstreken voor instellingen en personen die bijzonderde activiteiten ontplooien waar ook de Arnhemse horeca van profiteert. De prijs is voor de derde keer uitgereikt. Eerder hebben Jasper van Amstel (directeur Gelredome, 2008) en Arndt Stroink (manager openbare orde en veiligheid bij het kabinet van de burgemeester van Arnhem, 2009) de award in ontvangst mogen nemen.

Het RBT KAN heeft de award gekregen als blijk van waardering voor de vele marketingactiviteiten die het bedrijf jaarlijks ontplooit. Arjen de Vries: “ Hoe beter het gaat met toerisme en recreatie in de regio, hoe beter het gaat met de Arnhemse horeca”. De award is tevens een persoonlijke erkenning voor Jurriaan de Mol die, als directeur van het RBT KAN, sinds een aantal jaar de krachten heeft weten te bundelen wanneer het gaat om de marketing en promotie van de regio Arnhem en Nijmegen. “Jurriaan de Mol weet grenzen te verleggen en is een inspirator en een zeer geestdriftig mens. Hij opent deuren die voor anderen gesloten blijven”, aldus De Vries.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief