Company events, LiveWire

Josine Verbeek nieuwe Managing Director D&B Eventmarketing

Directie D&B Eventmarketing

Josine Verbeek is de nieuwe Managing Director van D&B Eventmarketing. Samen met Creatief Directeur Jorryt van der Haar en Commercieel Directeur Ilka Timofei runt zij de dagelijkse operatie van D&B Eventmarketing, dat sinds begin vorig jaar met het digital experience bureau FX Agency onderdeel uitmaakt van de Daymakers groep.

Josine Verbeek kwam 18 jaar geleden na haar studies Bestuurskunde en Eventmanagement en haar stage bij EY als junior eventmanager bij D&B terecht. Daar ontwikkelde zich van Eventmanager naar Operationeel Directeur en nu dus Managing Director bij het eventmarketingbureau in Hilversum.

Daymakers

Oprichter en mede-eigenaar van D&B Eventmarketing Pieter Bas Boertje zal zich daarmee, samen met de oprichters Niels Janssen en Peter Zijlstra van FX Agency, meer gaan richten op de verdere groei en ontwikkeling van Daymakers, de bureaugroep die belevenissen en campagnes creëert waar de grenzen tussen live en digital verdwijnen. In het afgelopen jaar heeft Daymakers al een aanzienlijk aantal prachtige opdrachtgevers aan haar klantportfolio toegevoegd, waarmee de synergie van het samengaan bevestigd wordt.

Mooi voorbeeld

Pieter Bas Boertje: “Josine is een mooi voorbeeld hoe medewerkers zich binnen ons bureau kunnen ontwikkelen, dat maakt me trots. Ik heb er alle vertrouwen in dat ons ambitieuze MT met ons 39-koppige team onze loyale opdrachtgevers nog beter gaat ondersteunen met al hun uitdagingen.”

Josine Verbeek: “In 2006 kwam ik voor het eerst bij D&B tijdens een relatie-ontvangst. Het was liefde op het eerste gezicht. Nu mag ik met ons MT leiding geven aan de ambitieuze plannen van D&B. De afgelopen 18 jaar zijn voorbij gevlogen en ik kijk enorm uit naar alle mooie en uitdagende projecten en plannen die voor ons liggen!”

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief