LiveWire

Join Program komt naar Den Haag en trakteert op lunch in Beatrixkwartier

Het Join team met gele en groene ballonnen

Join Program, de food movement die een vernieuwende invulling geeft aan de bedrijfslunch rolt hun concept landelijk uit en komt naar Den Haag. Om dat te vieren, trakteert Join Program donderdag 28 september van 11:30 - 13:30 uur op lunchgerechtjes voor iedereen die bij hun foodtruck langskomt in het Beatrixkwartier, op het plein van het Prinses Margrietplantsoen.

Food app

Join Program serveert vers en gezond eten en is innoverend op het gebied van gebruikservaring, productie en technologie. Zo houdt een Food app rekening met de persoonlijke voorkeuren van lunchgebruikers voor alleen de dagen die ze daadwerkelijk op kantoor werken.

Het team van food curators zorgt elke dag voor vernieuwende recepturen. Een proces waar de lunchgebruiker invloed op uitoefent door feedback te geven. Gebruik van data resulteert in o.a. efficiënte inkoop waardoor voedselverspilling significant wordt verminderd. De maaltijden zijn internationaal georiënteerd, seizoensgebonden en grotendeels plant-based.

Miro en Mollie

Een verscheidenheid aan bedrijven als: Miro, Coty, Bitvavo, Guerilla Games en Mollie, omarmen inmiddels de food movement van Join Program en kiezen ervoor de productiviteit van medewerkers te vergroten door hen te verbinden in het bedrijfsrestaurant en de koffiebar.

Het internationale karakter van de vernieuwende aanpak van Join Program deed besluiten de internationale stad van recht en vrede, Den Haag, nader kennis te laten maken met Join Program.

Gratis lunchgerechtjes op 28 september

Maurits Tofohr, directeur en co-founder van Join Program vertelt: “Iedereen die op 28 oktober naar het Prinses Margrietplantsoen komt, wordt getrakteerd op onze signature dishes. We zullen zowel warme als koude én plant-based gerechten serveren. Wij willen namelijk zorgen voor een groter plantaardig aanbod in de bedrijfscatering. Ik ben blij dat steeds meer bedrijven onze food movement omarmen en nu willen we ook Den Haag kennis laten maken met ons smakenpalet. Trommel daarom je collega’s op als je werkzaam bent in het Beatrixkwartier en kom langs!”

Nationale Vitaliteitsweek

De kennismaking met Join Program in Den Haag wordt georganiseerd in het kader van de Nationale Vitaliteitsweek die plaatsvindt van 25 t/m 29 september. In deze week wordt er aandacht gevraagd voor het vergroten van vitaliteit, gezondheid en werkgeluk in het Nederlandse bedrijfsleven.

Tofohr vervolgt: “Wij zijn ervan overtuigd dat als je op kantoor smakelijker, gezonder en duurzaam eet, niet alleen je werkgeluk toeneemt, maar dit ook impact heeft op de kwaliteit van je werk. Vitaliteit vinden wij een belangrijk onderwerp en daarom doen we graag mee aan de Week. Tevens is een leuk feitje dat men na het eten van onze gerechten geen last meer heeft van de welbekende ‘after-diner dip’. Diegene die langskomen om kennis te maken, vragen we om hun contactgegevens achter te laten zodat we ze later kunnen vragen of ze hier daadwerkelijk geen last van hebben gehad.”

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief