LiveWire, Festivals

Is de Vierdaagsefeesten-maandag nu de dag van de liefde?

Huwelijksaanzoek op Vierdaagsefeesten 2024

Volmondig zeiden ze ‘ja’. Op maandag 15 juli vonden er twee huwelijksaanzoeken plaats tijdens de Vierdaagsefeesten. Midden in de mensenmassa’s vielen de aanstaande echtparen elkaar in de armen. In de avonden waren de eerste drie dagen van de feesten tevens drukbezocht en bemanden de feestvierders de start van de 4Daagse traditiegetrouw met het uitzwaaien en aanmoedigen van de wandelaars. 

Twee huwelijksaanzoeken

Op maandag 15 juli werden twee vrouwen ten huwelijk gevraagd. Op Plein44 liet een aanstaand echtpaar zichzelf vereeuwigen door een karikatuurtekenaar, wat de huwelijksaanzoeker van tevoren aan Stichting Vierdaagsefeesten liet weten. Het tweede aanzoek vond ’s avonds plaats bij Groots in de Grotestraat. Omstanders konden meegenieten van de volmondige ‘ja’ vanuit het publiek.

Topfavorieten zorgden voor drukte

Tijdens de eerste drie dagen van de Vierdaagsefeesten was het doorgaans sfeervol druk in de stad. Bij onder andere vuurwerkshow Waal in Vlammen en optredens van Marco Schuitmaker, Roxy Dekker, Snollebollekes en Ronnie Ruysdael werden meldingen ‘druk’ en ‘vol’ afgegeven. 

Verwachte sfeer bij tweede helft van de week

Waar de afgelopen dagen vooral de publiekstrekkers voor een grote opkomst zorgden, wordt in de komende dagen een meer gespreide drukte verwacht. De wandelaars van de 4Daagse marsen zijn vannacht gestart en dat werd traditiegetrouw gevierd door de zwaaiende en aanmoedigende feestvierders langs de start. Dat de wandelaars waarschijnlijk niet meer mee-feesten, betekent vaak juist dat de échte feestvierders hun weg massaal naar de stad vinden.

Ook de podium-locaties houden daar rekening mee in het programma, zo zetten locaties als Smaakmarkt, The Outdoor Club, Club Voerweg van Valkhof Festival en Park Kronenburg verschillende feestconcepten zoals WTF, Crotona, Honey Honey en Boeket neer en programmeren pleinen zoals Van Ouds, Plein44 en Grote Markt Low Hangin Fruit ft. Sher, 40up en The Drive.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief