Festivals, LiveWire

Irene Peters nieuwe directeur NN North Sea Jazz Festival

Irene Peters

Na twintig jaar neemt per 1 november Jan Willem Luyken afscheid als directeur van het NN North Sea Jazz Festival. Hij wordt Chief Commercial Officer (CCO) bij MOJO. Zijn opvolger is Irene Peters, momenteel Zakelijk Directeur bij de Ziggo Dome.

Jan Willem Luyken

Jan Willem Luyken begon in 2006 als festivaldirecteur en heeft destijds de transitie van het festival van Den Haag naar Rotterdam begeleid. Het succesvolle festival is in de loop der jaren fors gegroeid, verder geprofessionaliseerd en wordt internationaal erkend als een van de belangrijkste jazzfestivals ter wereld.

Als CCO wordt Jan Willem Luyken verantwoordelijk voor het gehele commerciële beleid van het bedrijf en voor de afdelingen Sponsoring/Brand Partnerships, Hospitality, Ticketing en Marketing/Communicatie. Vanaf 2002 tot 2006 was hij al werkzaam bij MOJO als hoofd Marketing & Communicatie.

Irene Peters

Irene Peters is ooit als stagiaire bij het North Sea Jazz festival begonnen en heeft vervolgens tot haar overstap naar de Ziggo Dome in 2010 bij MOJO gewerkt als o.a. Manager HR en lid van het Management Team. Irene is vanaf het prille begin als directielid betrokken bij de (op)bouw van de Ziggo Dome. De Ziggo Dome is uitgegroeid tot een van de meest gewilde venues van Nederland. Irene Peters is groot jazzliefhebber en in combinatie met haar managementervaring de gedroomde kandidaat als opvolger van Jan Willem Luyken.
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief