LiveWire, Beurzen, Congressen

Integrated Systems Events breidt haar senior leiderschapsteam uit

Tom Barker-Harrold en Jeroen Perquin

Integrated Systems Events heeft de uitbreiding van haar senior leiderschapsteam aangekondigd met het oog op ISE 2024. Tom Barker-Harrold voegt zich bij als senior marketingdirecteur en Jeroen Perquin als senior financieel directeur.

“Bij ISE hebben we ambitieuze doelen voor de toekomst, dus het is belangrijk dat we het juiste team hebben om ons daar te krijgen. Tom en Jeroen sluiten zich aan op een spannende tijd, terwijl we ons voorbereiden op onze speciale 20 -jarig jubileumeditie op ISE 2024, en we zijn heel blij om hun unieke kennis, inzichten en ervaringen te verwelkomen in ons dynamische en internationale team", zegt Mike Blackman, Managing Director van Integrated Systems Events.

Jeroen trad eerder dit jaar toe als senior financieel directeur bij ISE en is gevestigd in Nederland. Jeroen brengt uitgebreide internationale financiële ervaring voor de energie-, engineering- en IT-activiteiten van het bedrijf, en werkt voor zowel grote multinationals als startende bedrijven.

Tom, gevestigd in het VK, trad in augustus toe en zal toezicht houden op de marketing- en contentstrategie van het bedrijf op meerdere platforms in de aanloop naar het vlaggenschipevenement, in zijn rol als senior marketingdirecteur. Tom brengt meer dan 15 jaar ervaring in de AV -industrie - en waardevolle ervaring als ISE -exposant - naar zijn nieuwe rol.

"Ik ben heel blij dat ik me tijdens zo'n spannende fase bij het team voeg. De 20e verjaardag -editie van ISE belooft een onmisbaar evenement te worden en ik kijk er naar uit om de gelegenheid te markeren met onze gewaardeerde deelnemers. De evolutie van de show sinds mijn vroege bezoeken aan de Rai is indrukwekkend en ik kijk ernaar uit om daarop in de toekomst voort te bouwen, samen met onze industriële partners", merkt Tom op.

“Toetredi g net voor de 2023-editie, en nieuw in de industrie, was het onmogelijk voor mij om niet enorm onder de indruk te zijn van de kwaliteit en de grootte van de ISE-beurs, evenals de diversiteit en kwaliteit van het ISE-team dat het organiseert. Ik ben erg blij dat ik mijn internationale financiële ervaring in het ISE -evenement en naar het ISE -team kan brengen en kijk uit naar de 20e verjaardag van ISE en de jaren daarna", merkt Jeroen op.

Als aanvulling op de uitbreiding van het senior leiderschapsteam, verwelkomde ISE ook Lara Mayer als manager van bedrijfsontwikkeling en speciale projecten. Lara biedt uitgebreide ervaring in strategisch management aan het bedrijf. Het ISE -verkoopteam wordt voltooid door SIQI Deng als verkoopassistent en Antonia Lennon als sponsorbeheerder. Het ISE -marketingteam verwelkomde Gordon Wong eerder dit jaar als marketingdirecteur en het ISE Operations -team breidde zich uit met de benoeming van Raúl Ruiz en lening Muñoz als executives van klantensucces.

Registratie voor ISE 2024 wordt geopend op 4 oktober 2023.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief