Congressen

IAAPA Expo breidt uit naar Abu Dhabi

IAAPA

Er komt een nieuwe IAAPA Expo in het Midden-Oosten. De IAAPA Expo Middle East wordt in 2026 gehouden in Abu Dhabi (de Verenigde Arabische Emiraten). De nieuwe vakbeurs en educatieve conferentie worden van 30 maart tot 2 april 2026 gehouden in het Abu Dhabi National Exhibition Centre.

IAAPA Amsterdam

Het nieuws werd aangekondigd tijdens tijdens de IAAPA Expo Europe in het RAI Convention Center in Amsterdam die afgelopen donderdag werd afgesloten. Er kwam een recordaantal bezoekers naar Amsterdam.

Enorme groei regio

'We zijn verheugd om IAAPA Expo naar het Midden-Oosten te brengen', zei Jakob Wahl, voorzitter en CEO van IAAPA. 'Deze regio maakt een enorme groei en innovatie door. We willen de industrie hier ondersteunen en op een hoger plan brengen. Onze expo zal een platform bieden voor netwerken, leren en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.'

Themaparken

Mohamed Abdalla Al Zaabi, CEO van Miral Group: 'Dit evenement sluit aan bij onze visie om Abu Dhabi en Yas Island te positioneren als wereldwijde topbestemmingen voor entertainment en vrije tijd.' 

De stad biedt onder meer themaparken Warner Bros. World Abu Dhabi, het nieuwe SeaWorld, het Ferrari World Abu Dhabi en het Yas Waterworld waterpark.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief