Congressen

HSMAI stelt service niveau Gastvrijheidbranche ter discussie

Waarom staat het serviceniveau toch altijd ter discussie in Nederland? Is dat terecht of niet? Waarom voeren bedrijven uit de Gastvrijheidbranche maar zo sporadisch de lijst van de ‘meest klantgerichte bedrijven’ in Nederland aan? Hoog tijd voor wat zelfreflectie, confronterende conclusies en een pittige discussie, zo vindt de beroepsvereniging HSMAI. Vandaar dat zij op vrijdag 23 november de bijeenkomst ‘Herrie in Hospitality!? Hoe maken we Nederland gastvrij(er)?’ houdt.

Sprekers die middag zijn onder andere:

Martin Hermsen, Partner bij Bearingpoint en mede organisator van de jaarlijkse Customer Centric DNA Awards. Deze worden uitgereikt aan bedrijven die zich het best op de klant richten. Hiervoor worden 10.000 consumenten gevraagd naar hun mening over het optreden van medewerkers, consistentie in dienst-verlening, webcare, mond-tot-mond aanbevelingen én vertrouwen. Hermsen licht op 23 november de geheimen van de 10 categorie winnaars (Toyota, Triodos Bank, GreenChoice,  XS4ALL, H! en Vodafone, Ikea, H&M, Lidl, Ditzo, CZ) toe.

Bas Hoogland, Commercieel Directeur Landal GreenParks, het enige bedrijf uit de Gastvrijheid branche dat de ‘Klantvriendelijkste bedrijf van Nederland’ award won (2010) en überhaupt al 3 jaar achtereen in de Top 3 van deze verkiezing staat. Naar aanleiding van deze prestatie is Hoogland de afgelopen jaren regelmatig uitgenodigd bij Nederlandse topbedrijven (waaronder banken en verzekeraars) om zijn verhaal & visie toe te lichten. Op 23 november doet hij dat hij dat voor zijn ‘collega’s’ in de branche. Daarbij gaat hij onder andere in op een cruciaal onderscheid: het verschil tussen klantvriendelijkheid en klantgerichtheid.

Discussie moderator is de Nederlandse hotelier Willem Reimers, bij het grote publiek bekend van de televisieprogramma's ‘Herrie in het Hotel’, ‘Mijn Tent is Top’, Herrie XXL en sinds 2012 ‘Knallen in de Horeca’ waarin hij noodlijdende restaurants te hulp schiet. Reimers zal met de aanwezigen in discussie gaan om gezamenlijk ‘boven water’ te halen wat de Gastvrijheid branche (beter) moet doen om ook als serieuze speler in de top van meest ‘klantvriendelijkste bedrijven’ mee te gaan spelen. 

Voor wie          : Het programma is gratis toegankelijk voor HSMAI leden. Introducés betalen € 49,00
                          (+ btw) voor deelname (aanmeldingen op basis van beschikbaarheid)
Wanneer          : Vrijdag 23 november 2012
Waar                : Holland Casino Utrecht
Hoe laat           : 14.15 – 17.00 (+ afsluitende netwerkborrel). Ontvangst vanaf 13.30.
Inschrijven      : Via www.hsmai.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief