Congressen

HotelloTOP Year Event: Succes is a Moving Target

Success is a moving target, is het thema van de negende editie van het Hotello TOP Year Event. Het evenement vindt plaats op woensdag 9 januari tijdens de Horecava in Amsterdam RAI.

We gaan van materialisme naar mentalisme, stelt HotelloTOP, het netwerkplatform voor afgestudeerden aan de hoge internationale hotelscholen. Succes is een persoonlijke keuze. De klassieke Amerikaanse droom van miljonair zijn heeft concurrentie gekregen. Een geslaagd leven is meer waard dan het saldo op de bankrekening; in plaats van in kwartalen denken we in generaties; hiërarchieën maken plaats voor platte en kleine organisatievormen en er ontstaan nieuwe business modellen om waarde te creëren. 

Om deze reden heeft succes meer dimensies gekregen dan alleen de financiële. Succes betekent ook ‘doen wat je heel graag wilt doen, ongeacht de verdiensten’, ‘van betekenis zijn voor anderen’, ‘al je talenten benutten in dienst van een hoger streven’, of bijvoorbeeld een belangrijk deel van je vermogen schenken aan goede doelen, zoals Microsoft oprichter Bill Gates doet.

In deze nieuwe tijd is succes een persoonlijke keuze en geen vaststaand feit. Het doel beweegt nu mee met de levensfase van het individu en het ritme van de wereld. De opdracht voor moderne individuen is dan ook te ontdekken wat hen drijft, wat zin geeft en wat echte waarde creëert, zowel voor henzelf als voor hun omgeving.

Tijdens het HotelloTOP Year Event congres zal door verscheidene sprekers belicht worden, dat je vandaag succes met iets kunt hebben maar dat je morgen met iets anders zult moeten komen. Het gaat dus niet om het succesvol zijn ‘an sich’, maar om succesvol ‘zijn’, doordat je voortdurend de bakens verzet! Vanzelfsprekend is er na afloop van het congres de immer drukbezochte netwerkborrel, waar afgelopen jaar 1.400 gasten zich bij aansloten.

HotelloTOP hanteert een Early Bird Fee tot en met 26 december 2012. De kosten voor de deelname aan het HotelloTOP Year Event (congres, netwerkborrel en Horecava entree) bedragen dan € 75,- (excl. btw). Na 26 december worden de kaarten tegen het reguliere tarief van € 95,00 (excl. btw) verkocht. Aanmelden kan via www.hotellotop.com.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief