Beurzen

Horecava presenteert segment Dranken in festivalsetting

Op de aanstaande Horecava zal met name het segment Dranken vernieuwend voor de dag komen, inhakend op de trend van de populaire foodfestivals. De 60e editie van deze ontmoetingsplaats voor professionals uit de foodservice industrie vindt plaats van maandag 11 tot en met donderdag 14 januari in RAI Amsterdam.

 De jaren waarop de afdeling Dranken in een wat donkere hal van de RAI weggestopt was, zijn voorbij. Wijn- en cocktailbars, bierbarretjes en foodtrucks, geplaatst in een lichte en frisse hal, moeten de bezoeker de ervaring van een festival geven.

 

Ook is het aanbod divers dan voorgaande jaren. Zo zijn er op het Horecava Festival initiatieven op het gebied van menu-engineering, drankencombinaties en eventorganisatie en kun je bijvoorbeeld terecht bij een dagelijks spreekuur ‘Tips & Trucks’ voor advies over een rollende keuken. Ook het gebruik maken van artiesten en muziek voor de beleving van de consument komt aan bod.

 

Sweet Emotions is er voor de bijzondere dessertbeleving met een stand die opgebouwd is rond de vier jaargetijden. Professionals in het biersegment kunnen tijdens de Horecava inspiratie opdoen in het pop-up restaurant De Bierfabriek en het NK Biertappen.

 rn

Horecava

rnData: 11 – 14 januari 2016

Locatie: RAI Amsterdam

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief