Congressen

Gouden Green Key voor Groenendael

Groenendael scoort uitstekend op het gebied van milieuzorg: de locatie is daarvoor beloond met de gouden Green Key classificatie.
Erik Jansen, manager Operations voor Groenendael: “Eerder dit jaar hebben we hoog ingezet om de locatie zo milieuvriendelijk mogelijk te maken, met daarbij de voorwaarden dat de dienstverlening naar onze gasten bij zakelijke evenementen ook zou verbeteren. Op beide punten zijn we met veel ambitie aan het werk gegaan. Daarom zijn we nu erg verheugd met deze hoge classificatie. Het is de kroon op ons werk.” 

De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg op het bedrijf. De Green Key staat garant voor de inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt.

Groenendael is een strikt zakelijke locatie, gespecialiseerd in de organisatie rondom trainingen, vergaderingen en overige zakelijke evenementen. Dankzij een eigen outdoor-parcours op het landgoed van negenteien hectare wordt de locatie ook gebruikt voor teambuilding-bijeenkomsten.

Info: www.groenendael.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief