Beurzen, LiveWire

GES publiceert ESG-voortgangsrapport

GES ESG-voortgangsrapport 2024

GES heeft haar ESG Progress Report uitgebracht, na maanden van data-analyse en -beoordeling door het Britse beurzenbedrijf. Het rapport biedt een gedetailleerd overzicht van de ESG-prestaties van GES tot nu toe, evenals haar plannen en aspiraties.

Het voortgangsrapport is uitgebracht na de benoeming van de eerste Head of ESG van het bedrijf, Kate Holliday in 2023. Het rapport is van groot belang voor een industrie die in 2023 9,1 miljard euro bijdroeg aan de Britse economie, volgens het recente economische rapport van de Event Industry Alliance.

Drie belangrijke conclusies

Uit het opstellen van het rapport, trekt Holliday drie conclusies:

1.     Data is een enorme uitdaging voor de industrie, maar het biedt ook een enorme kans. Door samen te werken, heeft de industrie de kans om enorme vooruitgang te boeken.

2.     Er zijn steeds meer mogelijkheden om de betrokkenheid van de gemeenschap te vergroten en er zijn opwindende manieren waarop bedrijven kunnen bijdragen aan maatschappelijke verandering.

3.     Innovatie en technologie – en de snelheid waarmee we technologie ontwikkelen en laten evolueren, zal de snelheid bepalen waarmee we verandering kunnen doorvoeren. We leunen zwaar op technologie om onze bestaande problemen op te lossen en we moeten het tempo erin houden.

Bereidheid tot samenwerking

Holliday: "De afgelopen maanden hebben we echt de balans opgemaakt van wat GES heeft bereikt en welke richting we op willen – maar we kunnen het niet alleen. Als industrie krijgen we zoveel kansen om een ​​echt en tastbaar verschil te maken, maar we moeten bereid zijn om er samen aan te werken."

"ESG blijft een enorme prioriteit voor ons en we blijven erin investeren”, voegt VP Marketing David Langrish toe. “Het is van vitaal belang dat we samenwerken met de industrie om het grotere goed en onze mijlpalen te bereiken."

ESG-routekaart

Het voortgangsrapport gaat vooraf aan de uitgebreidere ESG-routekaart van GES die naar verwachting voor het einde van het jaar wordt uitgebracht. Het voortgangsrapport is hier te bekijken.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief