Congressen

Genootschap voor Eventmanagers brengt 10 cateraars bij elkaar

Een unieke samenwerking tussen cateraars vindt plaats op woensdag 2 november in ‘1931’ in Den Bosch. Dan presenteren tien cateraars hun toekomstvisie op partycatering in 2012 en wordt de leden van het Genootschap voor Eventmanagers een overzicht geboden van de vernieuwde inzichten op het gebied van voeding en cateringconcepten.

Aan bod komen originaliteit, persoonlijke aandacht, regionale- en streekgerechten én ingrediënten, duurzaamheid, voedingswaarde, verantwoorde voeding, dranken/spijs combinaties, verantwoorde menu-samenstelling, de betekenis van voeding voor het lichaam en welke effecten voeding op lichaam (én geest) kan hebben.

Om als eventmanager een goed beeld te krijgen hoe belangrijk dit laatste is, spreekt Hoogleraar medische oncologie aan de VU, Prof. Dr. Winald Gerritsen over belang van gezonde levensstijl en voeding. Annelies Hermsen geeft een lezing over Food Design en de toepassingen daarvan. Vervolgens gaan de eventmanagers van Nederland onder leiding van Andreas Oerlemans van Goed in Food in discussie met de cateraars over de toekomst van partycatering. Dit inhoudelijke deel wordt gehouden in HAS/ZLTO.

Vervolgens presenteren de tien cateraars in ‘1931’ gerechten die representatief zijn voor de trends in catering in 2012 en daarna. Deze cateraars zijn:
Cuisine on tour
De Borrelfabriek
Groene Hart Catering
Hutten Exclusieve Catering
Kitchen Deluxe
Maison van den Boer
MPS Martinair Party Service
Van der Linde Catering
Van der Loo
Vinyard Catering

Bij elk gerecht heeft Vindict – de beste wijn web winkel van 2012 – een passende wijn geselecteerd.
En om de gasten op verantwoorde wijze thuis te laten komen, biedt Aethon hen een thuisbrengservice aan.

Geinteresseerde eventmanagers kunnen contact opnemen via info@eventmanagers.nl of 070 3626259


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief