Congressen

Ervaar Hotel Zuiderduin via een 360° tour!

Hotel Zuiderduin, op 100 meter van het strand in Egmond aan Zee, beschikt over 550 kamers en 35 zalen van 30 m2 tot 1.000 m2. Deze erkende congresaccommodatie heeft de receptie, lounges, restaurant en kamers vernieuwd en biedt tevens een bistro, pub, zwembad, sauna’s, wellness center, fitnessruimte, squashbaan en bowling.
 Landelijk en internationaal is Hotel Zuiderduin al jaren een begrip als het gaat om een prettig verblijf op een toplocatie. Dat verblijf is nu nog aangenamer dankzij de make-over die het hotel heeft ondergaan. De belangrijkste USP’s van Zuiderduin waren al de ligging en de grootte, nu is daar ook de uitstraling van het hotel aan toegevoegd.

Hotel Zuiderduin biedt onder één dak maar liefst 365 kamers, 33 zalen en veel faciliteiten zoals een sauna-accommodatie, zwembad, squashbaan, fitnessruimte, wellness center en bowlingzaal. Daarnaast biedt het hotel ook een restaurant, een pub en een bistro.

In Hotel Zuiderduin is eind 2015 een aanvang gemaakt met een vrijwel complete upgrade van het hotel die nu is afgerond. De kamers werden in fases gerenoveerd, het restaurant is geheel gemoderniseerd en de lounges zijn geüpgraded. Deelnemers aan een groot congres kunnen gebruik maken van een eigen congresbalie waarachter de organisatie een secretariaat kan inrichten. Onlangs zijn 6 nieuwe luxe kamers gerealiseerd, deze kamers zijn geheel rolstoel toegankelijk en bieden een schitterend uitzicht. De eerste indruk voor gasten is zeer belangrijk, daarom zijn ook de lobby en receptie onlangs volledig gerestyled.

Het hotelaanbod is groter dan alleen Zuiderduin, de organisatie heeft nog twee hotels in Egmond aan Zee. Het nóg luxere Strandhotel Golfzang, met 147 kamers en twee vergaderzalen, is drie jaar geleden geopend. Dit hotel ligt op loopafstand van Zuiderduin aan de boulevard, met een strandopgang direct voor deur. Het restaurant met terras biedt uitzicht op zee, net als vele hotelkamers. Daarnaast biedt de organisatie het knusse Hotel de Boei, eveneens aan het strand gelegen, waarmee het totaalaanbod in Egmond aan Zee maar liefst 550 kamers en 35 zalen bedraagt.

Met ingang van 1 januari 2017 is het eerste hotel buiten Egmond aan de organisatie toegevoegd, Strandhotel Het Hoge Duin in Wijk aan Zee. Dit hotel is prachtig gelegen op een duin, maar liefst 40 meter boven de zeespiegel. Het hotel beschikt over 66 kamers en 3 zalen, waarvan de grootste zaal een vergadercapaciteit heeft tot 100 personen. Deze Panoramazaal, het restaurant en maar liefst tweederde van de kamers bieden een schitterend uitzicht op zee, een zeer welkome aanwinst voor de hotelgroep.

Voor een meeting at the beach kunt u contact opnemen met de afdeling sales: 072-7502020.

www.zuiderduin.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief