Congressen, LiveWire

EMG en MECC Maastricht starten strategische samenwerking

EMG en MECC Maastricht starten strategische samenwerking

Event Management Group (EMG) en MECC Maastricht kondigen een samenwerking aan, waarmee ze hun krachten bundelen om zowel hun marktpositie te versterken als de klantervaring verder te optimaliseren. Deze strategische samenwerking, die voor minstens vijf jaar wordt aangedaan, stelt beide bedrijven in staat een breder en completer productaanbod te bieden aan organisatoren van congressen en (zakelijke) evenementen en bedrijven. Het gezamenlijke aanbod biedt nieuwe mogelijkheden om efficiënter en effectiever te werken, wat resulteert in een hogere kwaliteit van dienstverlening en een verbeterde beleving voor hun klanten. 

One stop shopping

Danny Keppels, Owner EMG: "We zijn verheugd om samen te werken met MECC Maastricht. Het partnerschap maakt het mogelijk om op maat gemaakte oplossingen te leveren die perfect aansluiten bij de wensen van de klant, ongeacht de grootte of complexiteit van het evenement. De ongekende mogelijkheden die MECC Maastricht te bieden heeft is een mooie aanvulling op het portfolio van onze locaties.”

Frank Mimpen, Commercieel Directeur MECC Maastricht: “De samenwerking met EMG biedt een unieke kans om een nog completer aanbod aan te bieden richting onze klanten. Samen kunnen we een uniek en waardevol aanbod bieden dat hen helpt bij het creëren van succesvolle evenementen. Via deze samenwerking ontstaat ‘one stop shopping’ en worden klanten ontzorgd."

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief