Congressen

Eén reiskaart voor alle openbaar vervoer

Sinds juli staat TripKey in de Green Key Etalage in de productcategorie ‘Milieubewust Vervoer en Motoren’. TripKey is een contactloze reiskaart die toegang geeft tot het gehele openbaar vervoersysteem in Nederland, inclusief de OV-fiets.  TripKey is de enige ”pay-as-you-go” OV-kaart met nationale dekking die gekoppeld is aan een betaal- of creditkaart. Vooral voor buitenlandse bezoekers biedt dit een efficiënte oplossing om gebruik te maken van het Nederlandse openbaar vervoer.
Mick Walvisch, medeoprichter van TripKey: “Het Nederlandse openbaar vervoer is heel goed. Maar volgens veel van mijn buitenlandse vrienden en zakelijke relaties, niet voldoende toegankelijk. Daarom heb ik samen met twee partners TripKey ontwikkeld. TripKey biedt nu buitenlandse bezoekers een compleet nieuwe ervaring: toegang tot alles, overal.”

Green Key

“TripKey is een prima instrument voor de gasten van Green Key gecertificeerde accommodaties”, vertelt Erik van Dijk van Green Key Nederland. Green Key stimuleert immers het gebruik van openbaar vervoer. Dit was tot op heden voor buitenlandse gasten een bijna niet te doorgronden systeem met strippenkaart, kaartjes, zones en noem maar op. Met de TripKey Ov-kaart kan de gast zorgeloos door het land reizen. Prima innovatie.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief