Congressen

Early Bird EvenementContact tot 1 september

Bedrijven die voor 1 september 2010 een stand boeken op EvenementContact 2011 krijgen 200 euro korting. Daarnaast is het mogelijk om nog goedkoper aan de evenementenbeurs deel te nemen, omdat de organisatie 10 euro per bezoeker betaald die op uitnodiging van de standhouder de beurs heeft bezocht.

De eerste 20 standhouders hebben zich al ingeschreven voor de derde editie van de no nonsense beurs EvenementContact op 15 februari 2011 in de nieuwe locatie Amstelhal in Amsterdam

Voor Early Birds is er een speciaal kortingstarief gemaakt. Bedrijven die vóór 1 september 2010 een stand boeken krijgen 200 euro korting. Dit betekent dat een stand nog slechts 1.095 euro kost. Stands die ná 1 september 2010 worden geboekt kosten 1.295 euro.

Hiervoor krijgt een standhouder een compleet ingerichte stand van 9 m2 met een grote banner van 2 bij 2 meter boven de stand. EvenementContact werkt met een gelijkheidsprincipe. Iedereen krijgt dezelfde open stand. Het gaat bij onze beurs om de inhoud en niet om de verpakking. Deelnemers zijn binnen 20 minuten operationeel en in 10 minuten ingepakt om huiswaarts te keren.

Bezoekers zijn bij EvenementContact van grote waarde en worden als zodanig erkend. Standhouders worden voor iedere bezoeker die zij uitnodigen, en die de beurs daadwerkelijk bezoek, beloont met 10 euro. Actieve standhouders kunnen zo hun hele stand terugverdienen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief