Beurzen

De eerste Belgische vakbeurs voor vakbeurzen, congressen en events

luchtfoto-brabanthal

De Leuvense Brabanthal verwelkomt op 30 september en 1 oktober de eerste editie van EXPO4EXPO, een vakbeurs waar professionals alles kunnen vinden om beurzen, congressen en events in te richten en te organiseren. Het gloednieuwe initiatief van Epic Events mikt op zo’n 100 standhouders, 30 verschillende productcategorieën en meer dan 5.000 professionele bezoekers.

Nieuwe producten

EXPO4EXPO is een uniek concept dat zich richt op drie soorten exposanten. “De eerste groep zijn fabrikanten, importeurs, groothandelaars, leveranciers en distributeurs die allerhande eventgerelateerde producten verkopen”, zo vertelt Hanne Carmans van EXPO4EXPO. “Dit kan bijvoorbeeld gaan over audiovisueel materiaal, meubilair, decoratie,…. Belangrijk is wel dat de tentoongestelde producten gericht zijn op de verkoop. Het is immers de  bedoeling dat verhuurbedrijven op EXPO4EXPO nieuwe materialen kunnen vinden. Bovendien willen we ook inzetten op vernieuwende, duurzame producten en technologieën.”

Hospitality services

Een tweede luik van EXPO4EXPO draait om hospitality services. “Naast het juiste materiaal zijn de juiste mensen natuurlijk ook van groot belang om een beurs in goede banen te leiden. Daarom zal EXPO4EXPO ook aandacht besteden aan dienstverleners zoals hostessenbureaus, veiligheidsadviseurs, transportfirma’s…”

Venues

Ten slotte wil EXPO4EXPO ook alle venues in de kijker zetten. “Om een beurs, event of congres te organiseren heb je natuurlijk een geschikte locatie nodig. We zien dat er toch heel wat beurzen naar het buitenland verhuizen, en dit terwijl we toch heel wat mooie venues hebben. Tijdens EXPO4EXPO zetten we onze locaties nog eens in de picture bij organisatoren uit binnen- en buitenland.”

Professionele bezoekers

EXPO4EXPO wordt dus dé afspraak voor alle soorten event suppliers, cateraars, verhuurbedrijven,… die op zoek zijn naar nieuwe materialen, en voor alle organisatoren, agentschappen, event managers,… die op zoek zijn naar de juiste mensen en de beste locatie.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief