Congressen

Cygnea lanceert nieuwe website

Cygnea.nl is geheel vernieuwd, met een nieuwe look & feel en veel (nieuwe) informatie over de producten en diensten. Op de nieuwe site kan door de bezoeker eenvoudig een keuze maken uit de twee verschillende expertises van Cygnea, te weten congresorganisatie en het Cygnea Response System.

Het centrale thema van de website is 'A perfect day', waarmee het bedrijf duidelijk wil maken dat ze met haar eigen professionele congresorganisatie en haar eigen congrestechniek samen met de opdrachtgever zakelijke bijeenkomsten maakt die de verwachtingen van de deelnemers overtreffen. 

Peter Boogaard, algemeen directeur van Cygnea: “Het is een mooie site die goed aansluit bij onze ambities en hetgeen wij als ervaren en inspirerend organisatiebureau voor staan: samenwerking, oog voor detail en betrouwbaarheid. Geheel in eigen huis ontworpen en gebouwd, van eerste ontwerp tot uiteindelijk resultaat. Dit doen wij ook regelmatig voor het congres of andere zakelijke bijeenkomst van onze opdrachtgevers.”

De website wordt de komende periode verder ontwikkeld, vertelt Commercieel directeur René de Kok: “Er staat nu een heldere informatieve site die binnenkort middels video’s en gekoppelde social media verder ingericht zal worden. Daarnaast zal de site gezien onze internationale activiteiten ook verschijnen in de Engelse, Duitse en Sloveense taal. Overigens kunnen wij onze opdrachtgevers ook begeleiden in het Frans, Italiaans en Portugees.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief