Company events, LiveWire

Cvent en VOK DAMS gaan partnership aan voor DACH-regio

Samenwerking Cvent en VOK DAMS

Cvent, wereldwijde leverancier van vergader-, evenementen- en hospitalitytechnologie, is een strategisch partnerschap aangegaan met het gerenommeerde internationale evenementen- en livemarketingbureau VOK DAMS. Het gezamenlijke doel is om het B2B-evenementenlandschap in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland (DACH) te verbeteren.

Technologie-gedreven events

Het serviceaanbod van VOK DAMS wordt uitgebreid met een intern team van Cvent-gecertificeerde specialisten. Deze experts ondersteunen klanten bij het uitvoeren van technologie-gedreven evenementen die maximale zakelijke impact opleveren.

Voor VOK DAMS-klanten die gebruikmaken van Cvent-technologie betekent dit partnerschap directe toegang tot deskundige ondersteuning van Cvent in alle fasen van de levenscyclus van het evenement voor persoonlijke, virtuele en hybride evenementen. Klanten kunnen ook een beroep doen op Cvent-gecertificeerde professionals om hun evenementgegevens te integreren met belangrijke MarTech-systemen zoals Salesforce, SAP en HubSpot.

Impactvollere ervaringen

"We zijn verheugd om samen te werken met VOK DAMS, al sinds lange tijd marktleider in de sector", aldus Jamie Vaughan, Cvent Vice President of European Sales. "Ze erkennen de waarde van een technologie-gedreven aanpak en hun toewijding aan creativiteit en uitmuntendheid past perfect bij onze missie om organisaties in staat te stellen impactvollere en boeiendere evenementervaringen te leveren.”

“Een intern team van Cvent-gecertificeerde experts bij VOK DAMS biedt klanten enorme waarde en zorgt ervoor dat ze eersteklas ondersteuning voor evenementtechnologie krijgen. Deze samenwerking benadrukt onze toewijding om samen te werken met leiders in de sector terwijl we onze aanwezigheid blijven uitbreiden en onze klantenkring in de DACH-regio blijven ondersteunen."

Digital-first events

Nu de vraag naar ‘digital-first’ evenementoplossingen groeit, zetten Cvent en VOK DAMS zich in om voorop te blijven lopen in deze transformatie.

Colja Dams, CEO van VOK DAMS wereldwijd: "Naast de vraag naar creatieve oplossingen voor speciale B2B-evenementen, zien we een groeiende vraag naar Cvent-experts bij VOK DAMS. Dankzij ons partnerschap met Cvent, de grootste technologieprovider voor evenementenbeheer en gastvrijheid, en de oprichting van een gespecialiseerd intern team van Cvent-experts, kunnen we klanten in de regio nu ook volledig ondersteunen."


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief