Congressen

Congres HotelloTOP in het teken van co-creatie

Het jaarlijkse congres van HotelloTOP vindt op woensdag 13 januari plaats in de Amsterdam RAI en staat ditmaal in het teken van Co-creatie in de Hospitality. Onder de titel ‘Hotello & Co’ wordt op deze dag verder in gegaan op het scheppen van nieuwe kansen door co-creatie, co-productie en co-makership.

Het jaarlijkse netwerk evenement voor afgestudeerden van de (inter)nationale hoge hotelscholen wordt gehouden tijdens de derde dag van de Horecava 2010. Esther Binkhorst van het internationale bureau Co-Creations treedt op als moderator op te treden tijdens het HotelloTOP Congres dat van 14.00 to 16.00 uur wordt gehouden. Michel Busman en Mike Etman van Center Parcs zullen een best practice over co-makership presenteren en Ilco van der Linde van Dance4Life gaat dieper in op de combinatie co-creation & peace.

Zoals elk jaar wordt tijdens het congres de European Mise En Place Cup en de Hotello of the Year Award uitgereikt. Ook deze verkiezing heeft dit jaar het thema ‘Hotello & Co’ meegekregen. De prijs wordt dan ook uitgereikt aan het beste samenspel tussen 1 of 2 Hotello’s die vanuit verschillende branches samenwerken, combinaties binnen hetzelfde bedrijf worden dus niet meegenomen in de nominatie. Men kan alle Hotello’s voor de Award aandragen via info@hotellotop.com.

Na het congres organiseren HotelloTOP en INCH (International Network Connecting Hotelschoolgraduates) de gezamenlijke netwerkborrel van 16.00 tot 21.00 uur. Vorig jaar werd dit evenement bezocht door 1.150 mensen.

Tot en met 28 december kan men profiteren van een vroegboekkorting. De kaarten kosten tot die datum €75,- excl. BTW voor €125,- excl. BTW voor 2 personen (in het kader van co-creatie). Daarna kosten de kaarten € 95,00 excl. BTW of voor 2 personen € 150,00 excl. BTW i.p.v. € 180,00 excl. BTW. De entree is inclusief een bezoek aan de Horecava en een lunch op het HOTEL plein die plaatsvindt tussen 12.00 – 14.00 uur op woensdag 13 januari 2010.

www.hotellotop.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief