Congressen

CommGres aangesteld als Floriade Congres Bureau

ComGress is aangesteld als partner van de Floriade voor wat betreft de organisatie van congressen, vergaderingen en evenementen tijdens de Floriade in Venlo. Op 7 februari tekenden beide partijen de samenwerkingsovereenkomst. De Floriade is open van 5 april tot en met 7 oktober 2012.
Volgens Paul Beck, algemeen directeur van Floriade 2012 zijn zakelijke evenementen belangrijke bouwstenen van de Floriade in 2012:  “We hebben gemerkt dat er vanuit verschillende branches belangstelling bestaat om de Floriade als locatie voor een inspirerend congres of event te gebruiken. Daar zijn we trots op. Om al deze boekers te ondersteunen en het kwaliteitsniveau te bieden dat wij als Floriade voorstaan, hadden we versterking nodig. Die hebben we gevonden in CommGres. Samen met Vivienne Curvers, onze eigen conferences & b2b manager, zullen zij ervoor zorgen dat ieder event of congres op het Floriade-terrein een succes wordt."

Het organiseren van een succesvol congres of event vraagt veel voorbereiding. Met name hierbij zal CommGres een actieve rol spelen. Marga Groot Zwaaftink en Berthe van Galen, vennoten CommGres, geloven in partnerships met de klanten. ‘Wij zijn gewend vanaf het eerste stadium mee te denken; de opzet van het programma, sprekers zoeken, en natuurlijk verrassende werkvormen vinden die op de Floriade mogelijk zijn. Daarnaast zijn we sterk in de werving van deelnemers en het logistiek soepel laten verlopen van het congres of event."

Vivienne Curvers benadrukt dat vertrouwen bouwen bij de klanten cruciaal is. ‘Wij merken dat veel boekers het abstract vinden dat op het moment van boeken de locatie nog niet geheel ‘af’ te zien is. Daarom is het erg belangrijk dat we bij iedere klantencontact ons professionalisme tonen. Ons vakmanschap schept vertrouwen. Met CommGres hebben wij ons team wat dat betreft compleet gemaakt. Zij brengen jarenlange ervaring mee en zijn daarnaast een pro actief en creatief bureau dat gewend is klanten te overtuigen en met hen mee te denken."

Het Floriadepark gaat beschikken over een grote diversiteit aan locaties waar congressen, vergaderingen en bedrijfsevenementen kunnen worden gehouden. Het Floriade Congres Centrum biedt plaats aan vijfhonderd gasten in plenaire zitting. Daarnaast zijn er voldoende ruimtes om bijeenkomsten van kleinere omvang te faciliteren. Het kan gaan om tuinbouwgerelateerde bijeenkomsten, maar ook wetenschappelijke conferenties of een verassend bedrijfsevenement. Uiteraard kunnen bijeenkomsten perfect worden gecombineerd met een bezoek aan het Floriadepark.

www.floriade.nl

www.commgres.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief