Congressen

Business Events Sydney introduceert nieuwe methodologie om economische impact te bepalen

Business Events Sydney ( BESydney ) heeft op IMEX Frankfurt een nieuwe methodologie geïntroduceerd om de waarde van zakelijke evenementen te bepalen en te rapporteren. De lokale uitgave bepaling is ontwikkeld in samenwerking met de University of Technology  (UTS) in Sydney.

BESydney CEO Lyn Lewis – Smith stelde tijdens een persconferentie op IMEX dat de methodiek een dieper en nauwkeuriger inzicht geeft in de directe bijdrage van zakelijke evenementen aan de lokale economie van de ontvangende bestemming.

"Als industrie zijn we in het afgelopen decennium enorm gegroeid. De meeting industrie is meer ontwikkeld en de toegevoegde waarde van evenementen wordt steeds beter begrepen. Hoe steden en landen zakelijke evenementen bekijken, waarderen en beïnvloeden is in ontwikkeling ", aldus Lewis – Smith.

"De integriteit van de gegevens is van groot belang en heeft een directe invloed op de reputatie van onze industrie . Geloofwaardigheid , verantwoording en consistentie zijn drie dingen die elke toonaangevende industrie moeten nastreven in de gegevens die ze verzamelt. Robuuste informatie betekent dat we een dieper begrip van onze industrie en haar commerciële context delen.

"We moeten verantwoording afleggen . We moeten nauwkeurig zijn . We moeten transparant zijn . Bovenal moeten we niet bang zijn om vragen te stellen , om de manier ‘waarop we het altijd al hebben gedaan' ter discussie te stellen en te streven naar continue verbetering .”
"In Sydney hechten wij grote waarde aan de kwaliteit van de gegevens en meting . Er worden momenteel miljarden dollars geïnvesteerd in infrastructuur die direct gerelateerd zijn aan  de zakelijke evenementenbranche . Het is belangrijk om te kunnen uitleggen aan onze gemeenschap hoe deze grote infrastructurele projecten bijdragen aan de economie en de algemene gezondheid van onze staat en onze natie ."

In samenwerking met de University of Technology zijn de bestedingen rondom 12 internationale congressen gehouden in Sydney in de periode 2011-2013 bestudeerd. Het gaat om uitgaven in de ontvangende regio die rechtstreeks verband houden met het evenement; uitgaven niet zouden zijn gedaan als de bijeenkomst niet plaatsgevonden. Dit wijkt af van eerdere economische impact studies, die ook uitgaven meenamen die niet ten goede zijn gekomen aan de ontvangende bestemming, zoals vliegtickets, registratie fees en de uitgaven gedaan door deelnemers die sowieso al naar de plaats van bestemming kwamen.

De resultaten van deze studie zijn de te vinden in het rapport Estimating Inscope Expenditure attributed to Business Events held in NSW.

"Het doel van dit onderzoek was om een robuuste , strenge en verfijnde methodologie voor het nauwkeurig definiëren en meten van de economische impact van onze industrie te ontwikkelen . Uiteindelijk wilden we een 'best practice' aanpak bepalen. Ik denk dat we dit bereikt", aldus Lewis – Smith


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief