Congressen

Bilderberg vernieuwt haar vergaderlocaties in Garderen

De inwoners van Garderen zijn er inmiddels wel aan gewend: ‘vergadertoeristen’. Het kleine dorpje op de Veluwe herbergt immers maar liefst twee conferentiehotels van Bilderberg. En hoewel de twee hotels veel van elkaar verschillen, hebben ze sinds kort ook iets gemeens: beide hebben de afgelopen maanden een metamorfose ondergaan.

 Nieuw jasje
In zowel Résidence Groot Heideborgh als Hotel ‘t Speulderbos zijn alle hotelkamers onder handen genomen. Hoteldirecteur Wouter Wagelaar, verantwoordelijk voor beide locaties, vertelt enthousiast: ‘In Hotel ’t Speulderbos zijn we een samenwerking aangegaan met Riviera Maison. Zij hebben alle kamers gestyled, met fantastisch resultaat. De sfeer van het omliggende bos komt volledig terug in de kamers. In Résidence Groot Heideborgh zijn de kamers warm en rustig, bijna zen. In de ruim opgezette suites met vernieuwde badkamers kom je echt tot rust.’

Ontspannen vergaderen
Naast de kamers is in Résidence Groot Heideborgh de conferentieruimte volledig vernieuwd. Het hotel kenmerkt zich door haar ontspannen luxe met aandacht voor lichaam en geest, en dat zie je ook in dit gedeelte van het hotel goed terug. De ontmoetingsruimte heeft een indrukwekkende entree gekregen, meetingruimtes zijn voorzien van de laatste technologie op het gebied van licht en geluid en de coffee corners nodigen uit tot een goed gesprek. Wagelaar: ‘Wij geloven dat aandacht voor lichaam en geest er voor zorgt dat je het beste uit jezelf kan halen. Daarom bieden wij tijdens zakelijke bijeenkomsten een balans tussen lichaam en geest, spanning en ontspanning. Bijvoorbeeld door de dag te beginnen met een ontspanningssessie of juist te onderbreken met een power workout. Of door als tussendoortje een heerlijke smoothie of gezonde snack aan te bieden. Balanced Business noemen we dat.’

Inspiratie voor innovatie
In het vlakbij gelegen Hotel ’t Speulderbos draait het juist meer om inspiratie en creativiteit. Want, zo vertelt de hoteldirecteur, elke organisatie kan wel wat creativiteit gebruiken. ‘Innovatie én werkplezier zijn belangrijke pijlers voor het succes van een organisatie. Door de creativiteit te prikkelen en fun toe te voegen aan een meeting helpen wij bedrijven om tot nieuwe frisse ideeën te komen.’ Speciaal hiervoor heeft het hotel de Whiteboardroom gemaakt, een verrassende ruimte om te brainstormen of creatieve sessies te houden. Daarnaast heeft het hotel een grote theaterzaal voor congressen en feesten, en kan je in de tuin een food festival houden als bijzondere invulling van een zakelijke bijeenkomst.

1104 nieuwe hotelkamers
De vernieuwingen van de hotels is Garderen zijn onderdeel van een grootscheeps investeringsprogramma van Bilderberg. De hotelgroep, met 17 hotels in Nederland, heeft in de afgelopen drie jaar ruim 36 miljoen Euro geïnvesteerd in haar hotels. In totaal zijn maar liefst 1104 hotelkamers, 822 badkamers, 20 restaurants en een veelvoud aan meetingruimtes gerenoveerd en opnieuw ingericht.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief