Congressen

Beurs van Berlage eerste congreslocatie met VECTA Garantiefonds

Beurs van Berlage heeft als eerste congres- en eventlocatie gebruik gemaakt van de mogelijkheid voor CLC leden om het VECTA Garantiefonds aan te bieden aan opdrachtgevers. Het VECTA Garantiefonds biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om hun evenement te verzekeren tegen tal van calamiteiten.

Het bijbehorende licentiecertificaat werd overhandigd aan Michiel Lindenbergh, manager Verhuur en Catering. “Beurs van Berlage vindt het belangrijk om totaaloplossingen voor zijn klanten aan te bieden. De mogelijkheden die CLC-VECTA biedt met het VECTA Garantiefonds geeft extra zekerheid voor onze klanten, waardoor zij een zorgeloos evenement in de Beurs van Berlage kunnen organiseren”, aldus Michiel Lindenbergh.

De salesafdeling van de Beurs van Berlage heeft inmiddels een training gekregen, waardoor zij op de hoogte is van de ins en outs van het VECTA Garantiefonds. Michiel Lindenbergh: “De training door Jan Brands en René de Kok van CLC-Vecta was erg informatief en duidelijk. We kunnen er als team direct mee aan de slag”.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief