Beurzen

Hoog bezoek op horecavakbeurs BBB Maastricht

De 68e editie van BBB Maastricht wordt op maandag 10 oktober geopend door twee zwaargewichten: Emile Roemer, commissaris van de Koning in Limburg, en Jos Lantmeeters, gouverneur van Belgisch Limburg.

Bij de opening gaat journaliste Dionne Stax in gesprek met Roemer en Lantmeeters over het belang van grensoverschrijdend samenwerken en de synergie tussen Nederlandse en Belgische horecaprofessionals.

Maastricht ligt op steenworp afstand van België, wat unieke mogelijkheden met zich meebrengt. Er vindt al veel samenwerking plaats tussen horecaondernemers in het Nederlands- Belgisch grensgebied, maar ligt er nog veel meer potentieel. BBB Maastricht gaat zich daarom inzetten om grensoverschrijdend netwerken en ondernemen te stimuleren en België als belangrijk ‘unique selling point’ in te zetten ten behoeve van een succesvolle horecabranche.

‘Made in Belgium’-plein

Na de officiële opening van de beurs wordt een nieuw ‘Made in Belgium’-plein geopend met producten en diensten van Belgische komaf. Deze Belgisch-Nederlandse opening gebeurt door horecaprofessionals Dirk Beljaarts, algemeen directeur Koninklijke Horeca Nederland, en Ludo Geurden, voorzitter van Horeca Vlaanderen. Tijdens de opening staat euregionaal denken centraal.

BBB Maastricht, de horecavakbeurs voor Nederlandse en Belgische horecaleveranciers en professionals vindt plaats van 10 tot en met 12 oktober 2022 in MECC Maastricht.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief