Congressen

Andere Prins goed ontvangen

Prins voor een Dag nieuwe stijl is goed ontvangen door de deelnemers. De zevende editie van het kennismakingsevenement van de Haagse meeting industrie vond plaats maandag 20 september plaats, volgens traditie de dag voor Prinsjesdag.

Zo’n 125 meetingplanners begonnen de dag in het Bel Air Hotel, met een openingstoespraak door de Haagse Wethouder voor Citymarketing Marjolein de Jong en een rap- en ritmeworkshop door Drums & Barrels in samenwerking met Aaaaha! the Actor Factory. Daarna volgde voor de deelnemers drie verschillende routes langs diverse meeting locaties. Nieuw dit jaar was dat de deelnemers vooraf invloed hadden op welke locaties en activiteiten in de routes werden meegenomen. Gevolg was wel dat er dit jaar geen locaties in Delft werden aangedaan, wat de voorgaande twee jaar wel het geval was.

Anders dan voorgaande edities was de gezamenlijke lunch van alle groepen in één locatie. Het net (nog niet helemaal) geopende RAC Hallen trakteerde de gasten op een goed gepresenteerd en smakelijk lunchbuffet. Deze industriële locatie – de voormalige Rijks Automobiel Centrale – was kleurrijk gedecoreerd, maar liet het nog afweten qua entree en sanitair.

Een blijvertje is het originele transport tussen de locaties ondermeer op cruisefietsen, in oude bussen en met de paardentram. Ook werd het locatiebezoek wederom opgefleurd met workshops en presentaties. In De Glazen Zaal werd bijvoorbeeld een toepasselijke Fishbowl sessie gehouden, kregen de gasten bij het Circustheater een zeer gewaarde tapdansworkshop en vormde Paviljoen De Witte het aantrekkelijke decor voor een lezing van Ynzo van Zanten (Greeninc) over duurzaamheid.

Als slotakkoord werden alle meeting planners ontvangen in het nieuwe paradepaardje van Den Haag, het gloednieuwe Hilton The Hague, waar de chefkoks van de deelnemende hotels de gasten in een indrukwekkend decor trakteerden op een grote variatie aan lekkernijen.

Nieuw dit jaar is ook de opsplitsing in twee edities voor verschillende doelgroepen. Hierdoor was deze Prins voor een Dag minder massaal, wat door de deelnemers werd gewaardeerd. Op 27 september zijn de intermediairs aan de beurt voor hun verkenning door Den Haag.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief