Congressen

ACS en MPI verlengen sponsorcontract

Burgers’ Zoo in Arnhem vormde vrijdag 27 augustus het bijzondere decor voor de ondertekening van het nieuwe sponsorcontract tussen de Nederlanse chapter van MPI en ACS audiovisual solutions. ACS blijft ‘golden sponsor’ en is daardoor ook de komende jaren de exclusieve sponsor voor audiovisuele middelen en support tijdens de evenementen die MPI Nederland voor haar leden organiseert.

Na afronding van de Algemene Ledenvergadering en een inspirerende workshop van de organisatie ApeManagement, werd het contract getekend door de voorzitter van MPI, Roel Frissen, en Jessica Ylstra, Managing Director van ACS.

Roel Frissen: “Audiovisuele faciliteiten zijn een belangrijk onderdeel van de educatieve evenementen en andere bijeenkomsten die wij voor onze leden organiseren. Een organisatie die zich profileert als hèt netwerk voor iedereen die betrokken is bij de organisatie van zakelijke bijeenkomsten, moet zelf natuurlijk altijd goed beslagen ten ijs komen en hoge kwaliteit leveren. De werkwijze van ACS past uitstekend bij MPI en wij hebben in de afgelopen jaren geleerd dat de mensen die bij ACS werken stuk voor stuk ervaren professionals zijn die ons met raad en daad bijstaan”.

“Wij vinden het heel inspirerend om te werken voor MPI”, vertelt ACS-Managing Director Jessica Ylstra. “Wij ontmoeten bij de MPI veel bevlogen professionals uit ons vak, en de projecten die wij doen voelen altijd een beetje als een thuiswedstrijd. Wij zien er naar uit om ook de komende jaren met MPI samen te werken”.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief