‘De mens geeft toegevoegde waarde aan het eten, een robot kan dat niet’

Peter Scholte - Chefkok Koninklijke Jaarbeurs
Joris Levens

‘Venue van de toekomst kan samenwerken met kleine foodproducenten’

Vier vierdejaarsstudenten aan de Hotel Management School Maastricht gaan in een serie in gesprek met foodexperts over de catering van het congrescentrum van de toekomst. Deze week CEO Joris Levens van Levens-Middleby, gespecialiseerd in grootkeukenapparatuur. 

Congressen | 17-6-2024

Kimberley van der Heijden

‘Je kunt mensen niet dwingen geen vlees meer te eten’

Vier vierdejaarsstudenten aan de Hotel Management School Maastricht gaan in een serie in gesprek met foodexperts over de catering van het congrescentrum van de toekomst. Deze week Kimberley van der Heijden, gedragswetenschapper en docent en researcher consumentenpsychologie aan de Hotel Management School in Maastricht. 

Congressen | 10-6-2024

Danny Han - lector Future of Food Hotel Management School Maastricht

'Doelgericht eten zal meer ingeburgerd raken'

Vier vierdejaarsstudenten aan de Hotel Management School Maastricht gaan in een serie in gesprek met foodexperts over de catering van het congrescentrum van de toekomst. Deze week Dr. Danny Han, lector 'Future of Food' aan de Hotel Management School over de toekomst van voeding en de technologische ontwikkelingen die daarbij een rol spelen. 

| 3-6-2024

Nard Clabbers - NCNC Nutrition Consultancy

'Je kunt een foto maken van een menukaart en dat deel wat bij je past wordt groen'

Vier vierdejaarsstudenten aan de Hotel Management School Maastricht gaan in een serie in gesprek met foodexperts over de catering van het congrescentrum van de toekomst. Deze week Nard Clabbers, consultant in gepersonaliseerde voeding bij NCNC Nutrition Consultancy. Wat is de toekomst van gepersonaliseerde voeding en hoe is dit toe te passen in de ‘venue van 2040’?

| 27-5-2024

Wouter Staal

‘We gaan naar een venue die zelf groenten kweekt’

Wouter Staal is oprichter van Yoghurt Barn en klimaatstrateeg. Hij staat veel als spreker op congressen over klimaatverandering. Vier vierdejaarsstudenten aan de Hotel Management School Maastricht gaan in een serie in gesprek met foodexperts over over de catering van het congrescentrum van de toekomst. Zij spreken Staal over hoe duurzaamheid toegepast kan worden in de ‘venue van 2040’.

| 20-5-2024

Studenten foodproject HMSM

‘Een toekomstige venue moet zich richten op lokale producten’

Vier vierdejaarsstudenten aan de Hotel Management School Maastricht werken dit eerste halfjaar van 2024 voor Publique aan een onderzoeksopdracht over de catering van het congrescentrum van de toekomst. Deze week beschrijven ze de missie en visie van dit concept.

Congressen | 13-5-2024

Twan van Weelden - Mees Kemner - Maarten Smulders - Julius Lof

Deze studenten ontwikkelen een food & beverage concept voor de venue van de toekomst

Vier vierdejaarsstudenten aan de Hotel Management School Maastricht werken dit eerste halfjaar van 2024 voor Publique aan een onderzoeksopdracht over de catering van het congrescentrum van de toekomst. De komende weken volgt Publique de vier tijdens hun opdracht waarbij ze experts interviewen en locaties bezoeken. Eerst stellen ze zich voor.

| 29-4-2024

Freemans Event Partners at Lords Cricket Ground

Freemans introduceert efficient f&b retailconcept op Lord’s Cricket Ground

Freemans Event Partners lanceert in 2024 een gloednieuw retailconcept voor food and beverage op Lord's Cricket Ground. Een nieuw gebouw van twee verdiepingen zal een grote verscheidenheid aan eet- en drinkgelegenheden onder één dak samenbrengen, waardoor toeschouwers meer keuze krijgen en, door de implementatie van self-checkout-kiosken, een aanzienlijk snellere bediening met minder wachtrijen.

Sportevenementen, LiveWire | 14-2-2024