Freemans introduceert efficient f&b retailconcept op Lord’s Cricket Ground

Freemans Event Partners at Lords Cricket Ground
Mark Visschedijk neemt de F&B Professional of the Year Award 2024 in ontvangst

Mark Visschedijk wint F&B Professional of the Year Award 2024

Tijdens het jaargala van de AF&BM - hét netwerk voor F&B professionals - is zaterdag 27 januari de winnaar bekend gemaakt van de F&B Professional of the Year Award 2024. De titel is dit jaar gewonnen door Mark Visschedijk, senior food & beverage manager bij Landgoed Huize Bergen.

 

LiveWire | 30-1-2024

Wembley stadion

Freemans Event Partners introduceert CO2-label op menu’s tijdens sportevenementen

Freemans Event Partners is in het Verenigd Koninkrijk een samenwerking aangegaan met duurzaamheidsexpert Klimato om voortaan informatie over CO2-uitstoot te vermelden op menu's op locaties als Wembley Stadium, Lord's Cricket Ground en Twickenham Stadium.

Sportevenementen | 24-1-2024

Vrienden van Amstel LIVE Very Important Bob

De Vrienden van Amstel LIVE introduceert de ‘Very Important BOB'

Om de BOB eens extra positief in de schijnwerpers te zetten introduceert De Vrienden van Amstel LIVE de VIB, oftewel de ‘Very Important BOB’. Iedere showavond worden er vijf VIB's geselecteerd die in de schijnwerpers worden gezet en worden getrakteerd op merchandise en gadgets, een eigen parkeerplaats vlak voor de deur en gratis alcoholvrije consumpties.

Festivals, Brand events | 16-1-2024

Lekker Sociaal Media Horeca AI app

AI maakt de social media posts van Horecava

Horecava maakt haar Instagram posts tijdens editie 2024 met de AI Berichtenmaker voor Horeca. Deze AI-gedreven social media app voor de horeca is getraind met de schrijfstijl van Horecava zodat de tone of voice van de horecavakbeurs behouden blijft.

Beurzen | 9-1-2024

Robotisering eventcatering

Cateringrobots zijn een blijvertje, maar hoe?

Snackmuur, handige robots in de bediening en in de keuken. Bij een tekort aan personeel in de catering wordt gezocht naar slimme alternatieven. Maar hoe toekomstbestendig zijn deze en wat kunnen we nog meer verwachten?

Festivals, Company events | 8-1-2024

Food als marketingtool voor beurzen

Food is óók een goede marketingtool

Aandacht voor ‘good food’ is voor elke vak- of publieksbeurs een smaakmaker en kan daarmee voor een belangrijke meerwaarde zorgen. Hoe belangrijk maak je het F&B-aanbod in je marketing? We vroegen het aan vier ervaringsdeskundigen.

Beurzen | 12-12-2023

Funk Gilde met kimchi kroket op festival

Een kimchi kroket, graag….

F&B op de grote festivals vormt vaak een belangrijke smaakmaker voor cateringconcepten in andere sectoren. Wat dit jaar nieuw was op Lowlands, vind je de komende maanden terug op bijvoorbeeld het kerstevent van Rabobank en Vakantiebeurs 2024. En de food-introducties voor festivalseizoen 2024 zijn al in voorbereiding, zo leert een rondgang langs de festivalcateraars.

Festivals, Company events | 11-12-2023

Johan Cruijff Arena

Levy Europe biedt als nieuwe publiekscateraar Johan Cruijff ArenA zelfbestelschermen

Levy Europe is per 1 januari 2024 de nieuwe publiekscateraar van de Johan Cruijff ArenA. Het bedrijf gaat onder andere een kassaloze kiosk en zelfbestelschermen introduceren. Levy Europe krijgt de operationele leiding in de Johan Cruijff ArenA en wordt daarbij ondersteund door de lokale collega’s van moederbedrijf Compass Group.

Sportevenementen | 1-12-2023