Bedrijvengids


Logo for partner ID 14

OMNIVISION STUDIOS

Audiovisuele dienstverlening

Son

OMNIVISION STUDIOS Omnivision Studios biedt multi-touch software en maatwerk software-ontwikkeling waarmee u op een speciale en interactieve manier producten en diensten kunt presenteren. Denk hierbij aan een interactieve bedrijfspresentatie, selector, survey en wayfinding of val gebruik een van onze games. Bijvoorbeeld op een touchtafel of informatiezuil bij winkels, showrooms, onderwijsinstellingen, tv studio’s, beurzen, congressen, hotels, ziekenhuizen, lobby’s, musea, tentoonstellingen, etc. Your Interactive Experience Referenties: Heineken, ISE, InfoComm, Royal Canin, Keukenhof, BNN, VVV Zeeland, Schneider Electric, Sectra, Vumc, Nutricia, Arendshof, Droogdok, Addcomm, Dr. Jekill & Mr. Hyde, ViewSonic, Gemeente Den Bosch

Logo for partner ID 12

HEUVELMAN SOUND & VISION

Audiovisuele dienstverlening

IJsselstein

HEUVELMAN SOUND & VISION Heuvelman Sound & Vision B.V. is totaalleverancier in de audiovisuele dienstverlening. Beleven, partnerschap en vertrouwen zijn de drie kernpunten in onze bedrijfsfilosofie. Met onze audiovisuele middelen, expertise en creativiteit bieden wij u altijd onderscheidende en passende concepten aan die u helpen uw successen te realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in alle onderdelen van audiovisuele dienstverlening. Referenties: VNG Jaarcongres 2015, FIVB WK Beachvolleybal 2015, Hilton Hotels, Delta Lloyd, AFAS Tennis Classics, Vodafone, Ministerie Binnenlandse Zaken, Ziggo, MECC Maastricht, Jaarbeurs Utrecht, Spant! Bussum, Royal Dutch Shell

Logo for partner ID 8

Decoriginals | Deco Systems

Audiovisuele dienstverlening, Standbouw

's-Hertogenbosch

De nieuwe standaard! Een beursstand bouwen? Een evenement neerzetten? Of een tentoonstelling inrichten? Super efficiënt en met een extreem korte op- en afbouwtijd, 100 procent duurzaam en herbruikbaar en met talloze varianten en toepassingen? Deco Systems Met Deco Systems kun je heel eenvoudig je eigen draai geven aan een standaard systeem met talloze toepassingen. Het systeem bewijst zich in de praktijk iedere keer als een vernieuwend concept. Deco Systems staat voor standaard standbouw, zonder standaard uitstraling. Personalisering Het grootste bewijs voor het feit dat het nauwelijks nog standaard te noemen is, zijn de mogelijkheden die het tot personalisering biedt. De doeken die in de aluminium frames worden gespannen, zijn volledig te personaliseren, met een thema, logo, foto’s et cetera. Deze wanden zijn in diverse afmetingen en uitvoeringen leverbaar. Snelle op- en afbouw Daarnaast is de snelheid waarmee het systeem kan worden opgebouwd en weer worden afgebouwd een groot voordeel. En dat zonder noemenswaardig gereedschap. De wanden passen op nagenoeg iedere vloer. Volledige regie Deco Systems is ontwikkeld door de professionals van Decoriginals. De partner in het faciliteren van beurzen, evenementen en congressen. De regie wordt volledig genomen. Of het nu gaat om projectcoördinatie, rigging, het bouwen met trussen, het uitlichten van een stand of het tot stand brengen van een complete beurs met ons eigen Deco Systems. Ze zijn soms eigenwijs, maar nooit brutaal. Met een gezonde dosis Brabantse humor. Keigezellig waar het kan, keihard werkend waar het moet.

Logo for partner ID 15

NETSTAR AUDIOVISUEEL

Audiovisuele dienstverlening

Haarlem

NETSTAR AUDIOVISUEEL Netstar Audiovisueel levert totaaloplossingen in beeld en geluid voor beurzen, congressen en corporate events. Wij denken graag mee vanuit onze ervaring om op ieder event de boodschap van onze klant met het juiste effect over te brengen, of dit nu voor 20 of 20.000 bezoekers is! Door onze grote voorraad led-lcd displays, videowalls en projectoren leveren we niet alleen maar aan eindgebruikers, maar ook aan AV collega’s. Referenties: Diverse gerenommeerde beursorganisaties, standbouwers, AV bedrijven en overheidsinstanties.

Logo for partner ID 6

Expo Flora

Event styling

Harmelen

Expo Flora is creatief partner voor beurzen, evenementen, congressen en festivals. Wij werken voor diverse beursorganisaties, standbouwbedrijven, cateringbedrijven en beursgebouwen. Klanten en partners Al vele jaren werkt Expo Flora voor onder andere RAI Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht, het World Fashion Centre Amsterdam, UBM, GES, Masters of LXRY, Jumping Amsterdam, Dance- & Dutch Valley en Latin Village en Mercedes-Benz. Verhuur van decoratie Expo Flora heeft een uitgebreid assortiment aan buiten- en binnenplanten te huur. Daarnaast leveren wij ook bloemdecoraties in zowel verse-  als zijden bloemen. Ook hebben wij diverse andere decoratieve artikelen in grote aantallen op voorraad in ons magazijn in Harmelen. Verhuur van tijdelijke inrichtingen Met ons block- en Expo wall systeem kunnen wij in combinatie met een groot assortiment aan standaard- en designmeubilair zeer snel diverse eventruimtes sfeervol inrichten. Maatwerk Graag bespreken wij uw wensen voor uw beurs of evenementaankleding. Stap voor stap doorlopen wij het proces en reiken u onze creatieve ideeën aan. Hoever u onze creativiteit wil laten gaan, heeft u zelf in de hand. Onze jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit en een verrassend resultaat. U kunt ook altijd geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Logo for partner ID 13

OUTPUT

Audiovisuele dienstverlening

's-Hertogenbosch

OUTPUT Output BV, is een toonaangevend bedrijf met ruim 35 jaar ervaring dat zich richt op de distributie van professionele audio, video en lichtapparatuur. Output BV biedt een uitgelezen pakket aan producten met een goede kwaliteit waarmee we, in combinatie met jarenlange ervaring, deskundig advies en goede service een totaalpakket bieden voor de installatie-, AV- en PA- markt. Indien gewenst geven wij technische ondersteuning aan onze afnemers. Output Professional audio, video & lighting. Meer dan alleen distributeur!

Logo for partner ID 5

Bridge Event Facilities

Audiovisuele dienstverlening

Schijndel

De missie van Bridge is in essentie: professionele technische ondersteuning verzorgen bij evenement met gebruik van modulaire standbouw, beeld, licht, geluid, podia, theaterdoek, drukwerk en effecten. Met de ambitie om een betrouwbare partner te zijn voor opdrachtgevers en collega’s. Bridge Event Facilities stelt plezier, creativiteit en betrokkenheid in dienst van succesvolle events en tevreden gasten voorop. Dit uit zich door ieder evenement pas op te leveren zodra het perfect is. U wilt immers dat over uw evenement nog tijden wordt nagepraat. Show your best Bij Bridge Event Facilities is onze lijfspreuk niet voor niets ‘Show your best’. Bij Bridge zijn we namelijk altijd bezig met het allerbeste te laten zien. Durven te stralen en schitteren. Show your best sluit dan ook perfect aan op onze missie: onderscheidende en professionele ondersteuning verlenen bij het organiseren van uw evenement tot in perfectie. Standbouw op het hoogste niveau. Of het nu gaat om het verhuur van beursmateriaal, beursstands, licht, geluid, podia, congrestechniek, theaterdoeken, pipe & drape, AV techniek of effecten: Bridge Event Facilities heeft het allemaal in huis voor u. Alles is in perfecte staat en van een uitstekende kwaliteit. Onze AV-apparatuur en beursmaterialen verkeren in topconditie. Teamprestatie Bridge Event Facilities is gevestigd in het Brabantse Schijndel. Drijvende kracht achter het veelzijdige bedrijf is algemeen directeur René Verbruggen. Zoals u zich voor kunt stellen is de technische ondersteuning van een evenement vrijwel nooit het werk van één persoon, maar van een heel team. Bij Bridge Event Facilities doen we dit al 30 jaar; samen zorgen we voor het allerbeste resultaat. Voor Bridge maakt het niet uit wie er tegenover haar zit. Of u nu als particulier een jubileum wilt vieren, met uw bedrijf wilt deelnemen aan een (lokale) beurs, of de congrestechniek wil laten verzorgen: Bridge denkt volledig met u mee over de invulling en aankleding van uw evenement. Dit vertaalt zich naar het feit dat vrijwel iedere klant bij ons terugkomt voor een volgend evenement.

Logo for partner ID 9

PRECIES TECHNIEK

Audiovisuele dienstverlening

Emmeloord

PRECIES TECHNIEK: VEELZIJDIG, RUIMDENKEND EN PRECIES! WAAR U NAAR OP ZOEK BENT. Ontzorgen Ontzorgen is één van de belangrijkste kernwoorden waar Precies Techniek voor staat. Precies Techniek bestaat inmiddels al 10 jaar en beschikt over ruime ervaring in de installatietechniek en standbouw. Naast het uitvoeren van werkzaamheden, zijn wij van Precies Techniek in staat om met u mee te denken en eventuele planning en organisatie gedeeltelijk of geheel uit handen te nemen. Wij denken graag met u mee. Of het nu gaat om projecten van korte of lange termijn, Precies Techniek heeft voor u de oplossing. Permanente ondersteuning Permanente ondersteuning van Precies Techniek is een kruising tussen uitzendwerk en detachering, hierdoor kunnen wij veel mensen inzetten voor zowel langdurige projecten als kortstondige projecten. Bij permanente ondersteuning zorgt Precies Techniek ervoor dat de juiste mensen op de juiste plaats worden ingezet, zo kunnen wij u tevreden houden en wij efficiënt blijven werken. Storing & Onderhoud Om schade te voorkomen en er voor te zorgen dat de installatie goed blijft functioneren kunt u ook contact met ons opnemen. Wij beschikken over voldoende experts om onderhouds- werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast kunnen wij van Precies Techniek ook storingen verhelpen en voorkomen. Heeft u elektrische storing aan het pand, verlichting of een andere elektrische installatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Logo for partner ID 4

Van Abswoude Stand-&Interieurbouw

Standbouw

Noordwijkerhout

Full service standbouwbedrijf Van Abswoude Stand-&Interieurbouw gevestigd nabij de RAI bouwt beursstands in houtbouw, Syma60-systeem en hybride bouw. Hybride standbouwer Vanwege onze achtergrond als houtbouwer kunnen wij het duurzame Syma60 perfect combineren met houten elementen. Hiermee is de hybride beursstand een perfecte combinatie tussen hout en systeem. De duurzaamheid van systeem gecombineerd met de creatieve diversiteit van hout biedt volop mogelijkheden. Duurzame inrichting Naast het systeem hebben wij ook gezorgd voor een duurzame inrichting van beursstands. Zo hebben wij tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van modulaire balie, kast en koofelementen. Deze elementen zijn eenvoudig toe te passen in diverse maatvoeringen en opstellingen. De zekerheden bij Van Abswoude Stand-&Interieurbouw: Vrijblijvend ontwerp en gespecificeerde offerte Vast aanspreekpunt, van aanvang tot oplevering Korte lijnen dus effectief en snelle communicatie Flexibel, betrouwbaar en oplossingsgericht Kwalitatieve standbouw Schone beursstand oplevering op afgesproken tijdstip Trouwe klanten Enkele kernwoorden van onze trouwe klanten: “kwaliteit”, “flexibel”, “vakkundig”, “klantgericht”, “servicegericht” Als full-servicebedrijf bieden wij totale ontzorging voor onze klanten gedurende het gehele beurstraject van 3D ontwerp, dtp, beursaanvragen, standgoedkeuring, transport en op- en afbouw van de stand. Duurzaam en creatief Sterk in hybride standbouw, duurzaam maar ook creatief, zonder afbreuk te doen aan huisstijl, identiteit en uitstraling van uw beursstand!

Logo for partner ID 11

ALUVISION

Audiovisuele dienstverlening

Deinze

ALUVISION Let’s imagineer Over ons Aluvision, toonaangevend producent van hoogwaardige modulaire standbouwoplossingen, kondigt met trots hun 20-jarig bestaan aan. Sinds de oprichting is Aluvision trendsetter in de industrie en heeft het bedrijf een reputatie opgebouwd als pionier in het duurzamer maken van de eventsector. Wereldwijde speler Oprichters Ann Vancoillie en Dirk Deleu delen een passie voor innovatief design en technologische vooruitgang. Met hun visie en ondernemersgeest hebben ze het bedrijf weten uit te bouwen tot de wereldwijde speler die het bedrijf op vandaag is, met vestigingen in Deinze (BE) en Duluth, GA (USA). Groei ondersteunen Om de groei verder te ondersteunen investeert Aluvision in een imposante nieuwe bedrijfslocatie langs de E17 snelweg in Kortrijk (BE). Deze state-of-the-art nieuwbouw met showroom en opleidingsruimtes, zal Aluvision in staat stellen hun klanten nog beter te ondersteunen. Kernwaarden Integriteit, partnerships, passie, vindingrijkheid en ondernemerschap zijn de pijlers waarop Aluvision is gebouwd. Deze kernwaarden weerspiegelen zich in elk aspect van hun bedrijfsvoering en dienen als leidraad voor hun relaties met klanten, partners en medewerkers. Hoogwaardige plug&play Aluvision biedt plug&play oplossingen voor beurswanden, -vloeren en -plafonds, lichtboxen, led tegels, etc… Eén voor één hoogwaardige, duurzame producten, die bekend staan om hun kwaliteit, modulariteit en eenvoudige montage. Met hun geavanceerde ontwerpen en klantgerichte aanpak helpt Aluvision wereldwijd klanten bij het creëren en vormgeven van spraakmakende standen en evenementen
Pagina 1 van 7