Bedrijvengids


Logo for partner ID 35

ACS AUDIOVISUAL SOLUTIONS

Audiovisuele dienstverlening

Amsterdam

ACS AUDIOVISUAL SOLUTIONS ACS ontzorgt! ACS audiovisual solutions levert hoogwaardige tijdelijke audiovisuele oplossingen voor hotels, vergader- en congrescentra, bedrijven, beurzen en evenementen door heel Europa. Wij zijn als audiovisueel specialist in staat om projecten te ondersteunen op iedere schaalgrootte en hebben veel ervaring met tijdelijke zalenbouw en het toepassen van innovatieve technologieën. Ook kunnen wij slimme IT-diensten toevoegen aan onze oplossingen, middels ons IT-merk Eventresult. Hierdoor zijn wij over de jaren uitgegroeid tot een toonaangevende audiovisuele partner in zowel binnen- als buitenland. ACS is het AV bedrijf wat u professionaliteit, kwaliteit, service en ervaring garandeert. De wensen en eisen van de klant staan hierin centraal; onze missie om u volledig te ontzorgen! Nationale partnerships Partnerships zijn voor ons van groot belang; wij geloven in een solide, gelijkwaardige samenwerking, wat in onze ogen de grootste kans op succes garandeert. Nationaal heeft ACS over de jaren heen haar sporen verdiend binnen de hotelbranche en werkt zij samen met verschillende high end hotels in de Randstad. Voor veel hotels in deze categorie werken wij al jaren als vaste leverancier en zijn in staat onze dienstverlening af te stemmen op de wensen en eisen van de hotel- en vergaderbranche. In het Radisson Ven Hotel en het Hotel Okura Amsterdam zitten we zelfs in-house gevestigd. Hetzelfde geldt voor het RAI Amsterdam congrescentrum. Oplossing op maat ACS faciliteert totaaloplossingen op maat, van grootschalig tot klein en van eenvoudig tot uitdagend. We beloven u snel en flexibel te zijn en oplossingen te leveren met een hoogwaardige service. Dus zoekt u een audiovisuele partner die u volledig kan ontzorgen, neem dan gerust contact op. Wij inventariseren en bespreken graag uw wensen en verwachtingen!

Logo for partner ID 41

YOUR EVENT ENGINEERS: VAN DER VEEN

Audiovisuele dienstverlening

Rijswijk

VAN DER VEEN EVENT ENGINEERING Your event engineers: “Van der Veen weet al jarenlang unieke ervaringen te creëren. Als klantgedreven event engineers geven wij advies en realiseren vernieuwende belevingsconcepten voor corporate events, congressen, evenementen en bedrijfspresentaties. We verhuren én installeren alle technische voorzieningen die nodig zijn voor uw onderscheidende live-communicatie.” Referenties: Preferred supplier: o.a. Ahoy Rotterdam, Toshiba en World Forum Den Haag. Projecten o.a.: ABN AMRO World Tennis Tournament, North Sea Jazz Festival, Champions Leage Finale, Masterpiece Fair, Tefaf, Tong Tong, BRAFA.

Logo for partner ID 44

Piet Hoevenaars Sign Industries

Grootformaat printing

Veldhoven

Dagelijks zijn we bij Piet Hoevenaars Sign Industries met ons team van 45 vakmensen bezig met het ambacht van print. Van wandbekleding, textielframes, spandoeken en vlaggen tot megadoeken en van afwerking op maat tot framewerk: als geen ander weten wij hoe we afbeeldingen op textiel, PVC en zelfklevende folie moeten printen. Sinds de opkomst van digitaal printen in Nederland is Piet Hoevenaars de betrouwbare toeleverancier voor de standbouw- en reclame-industrie. Voordelig door vakmanschap en kennis Iedere dag werken hier 45 vakmensen aan printwerk van het hoogste niveau. Bestandscontrole en -verwerking, het optimale kleurmanagement voor kleurechte prints, een efficiënte en vakkundige afwerking van het eindproduct: daar draait het bij ons om. We leveren niet op basis van wat de ‘productsheet’ zegt, maar bieden printwerk steunend op praktijkkennis en een goed begrip van hoe onze printers, inkten en materialen in elkaar steken. We werken ongekend efficiënt en daardoor ontzettend voordelig: nergens anders is de prijs-kwaliteitverhouding beter dan bij Piet Hoevenaars Sign Industries. Op onze confectieafdeling is alles mogelijk! In tegenstelling tot andere aanbieders kennen wij door onze confectieafdeling vrijwel geen beperkingen. Door het ambacht van zeilmaker te combineren met de nieuwste machines, produceren wij grote series, hoge oplages en ook unieke producties op maat. Piet Hoevenaars Sign Industries brengt alles samen onder één dak. Hierdoor inspecteren we het printwerk van begin tot eind: alleen uitstekende kwaliteit gaat hier de deur uit. Service: van bestand tot eindproduct Nadat we de afbeeldingen volgens de productspecificaties krijgen aangeleverd, verzorgen wij alles. De ontwerpers van onze Desk Top Publishing-afdeling maken het bestand gereed om gedrukt te worden. Vervolgens worden de producten geprint en klaargemaakt voor gebruik: je hoeft het eindproduct alleen nog uit de verpakking te halen. De printspecialist waar alles mogelijk is Op ons complete printerpark kunnen wij alles voor jou maken op het gebied van digitaal printen op PVC, textiel en zelfklevende folie. Met de nieuwste grootformaat printers en materialen blijven wij onze producten perfectioneren. Vakmanschap, de unieke confectie-afdeling en constante investeringen in innovatie maken van Piet Hoevenaars de specialist voor jouw printwerk. Waarom Piet Hoevenaars Sign Industries? Snel, efficiënt en betrouwbaar, wij zijn klaar voor elke uitdaging. En nog scherp geprijsd ook! Wij zijn de printspecialist waar je op kunt bouwen. Omdat wij zeer discreet omgaan met het werk van onze klanten, laten wij nooit beelden zien van de projecten die wij uitvoeren.

Logo for partner ID 36

PRESTOP

Audiovisuele dienstverlening

Son

PRESTOP PresTop is met ruim 25 jaar ervaring de grootste TOUCH specialist in de Benelux en marktleider in ontwikkeling, productie en verkoop van interactieve producten en oplossingen. Onder onze productportefeuille vallen o.a. informatiezuilen, touchtafels, touchscreens, giant tablets, videowalls, buitenzuilen, bestelzuilen, webshopkiosks, industriezuilen, touchskins, touch overlays en raamtouch oplossingen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor custom producten en multi-touch software. PresTop Rental is de specialist voor interactieve beleving, traffic en omzet. Referenties: Heineken, ISE, InfoComm, Royal Canin, Keukenhof, BNN, VVV Zeeland, Schneider Electric, Sectra, Vumc, Nutricia, Arendshof, Droogdok, Addcomm, Dr. Jekill & Mr. Hyde, ViewSonic, Gemeente Den Bosch

Logo for partner ID 38

PRG PRODUCTION RESOURCE GROUP

Audiovisuele dienstverlening

Utrecht

PRODUCTION RESOURCE GROUP Production Resource Group is de toonaangevende internationale leverancier voor vakbeurzen, bedrijfsevents, concerten, musicals, theater, televisieproducties, internationale events, sport evenementen en permanente installaties. PRG biedt een complete verzameling van diensten aan en heeft wereldwijd erkende expertise in audiovisuele technologieën als audio, lighting, video, rigging en scenery. PRG heeft meer dan 25 jaar ervaring en meer dan 3000 professionele medewerkers in dienst, verspreid over meer dan 40 internationale filialen over de hele wereld. SEE WHAT WE CAN DO TOGETHER Referenties: Soldaat van Oranje, Loveland, Awakenings, Concert At Sea, Albert Heijn, KLM, etc.

Logo for partner ID 43

Van Straaten

Grootformaat printing

Boesingheliede

Van Straaten ondersteunt merken met het creëren van indrukwekkende visuele brand experiences op flexibele en duurzame wijze. Zo wordt elke ruimte omgetoverd tot een omgeving die het verhaal van uw merk visualiseert. Van evenementen en beurzen tot retail en interieur, voor een overdonderende merkbeleving ben je bij Van Straaten aan het juiste adres. Flexibiliteit Brand managers verlangen flexibiliteit, zodat de merkbeleving van elke ruimte waar zij communiceren met hun omgeving snel aangepast kan worden aan nieuwe campagnes. Van Straaten ondersteunt hierin met flexibele visual branding. Met onze slimme combinatie van aluminium en textiel – frames & fabrics – zijn de mogelijkheden eindeloos. We zijn niet gelimiteerd tot bepaalde producten en gaan tot het uiterste om de perfecte oplossing voor uw merkboodschap te creëren. Visuals van topkwaliteit In ons productiecenter maken gepassioneerde professionals met de beste apparatuur en Durst-sublimatieprinters visuals van topkwaliteit voor grote merken over de hele wereld. Ons dienstenpakket is breed en bevat ontwerp, project management, pre-print, print, finishing, productie, test, logistiek en afwerking. Duurzaamheid Als familiebedrijf wil je het beste voor de toekomstige generatie. Daarom is bij Van Straaten duurzaamheid één van de speerpunten. Wij bieden het breedste portfolio aan duurzame oplossingen en streven naar een C02-neutrale operatie in 2020. Samen met onze klanten willen wij een duurzame verandering teweeg brengen in onze sector.

Logo for partner ID 40

PRONORM

Audiovisuele dienstverlening

Helmond

PRONORM SPECIALIST IN URBAN EXPERIENCES Pronorm is als audiovisuele dienstverlener leidend op het gebied van urban experiences; oplossingen die er voor zorgen dat mensen iets beleven en ervaren, en zich prettiger en veiliger voelen in een (stedelijke) omgeving. Meestal zijn zeer grote projecties (vaak op gevels van gebouwen) de basis. Dit wordt aangevuld met (LED-)verlichting, geluid en interactieve besturingen. Pronorm is onderdeel van Mansveld Expotech Groep. Referenties: GLOW, Amsterdam Light Festival, Spanjaardsgat Festival, Lumina Festival Da Luz, Festival of Lights, Kolding Lights Festival. Voor meer referenties check de website.

Logo for partner ID 39

ALLRENT

Audiovisuele dienstverlening

Almere

ALLRENT Allrent verhuur voor tijdelijke ICT-oplossingen; voor één uur tot enkele maanden. De nieuwste apparatuur huren tegen concurrerende prijzen, voor aflevering getest en full service AV verhuur. Hoog serviceniveau: kant-en-klaar, eventueel inclusief permanente begeleiding.

Geen afbeelding

TAO RENTAL

Audiovisuele dienstverlening

Leerdam

TAO RENTAL VERHUURSPECIALIST VOOR BEURZEN EN CONGRESSEN Wij zijn uw verhuurspecialist voor de “Meetings Industry”. Wij leveren een totaalpakket op het gebied van innovatieve lichtproducten en alles wat u nodig heeft op het gebied van truss, AV, rigging en stroomvoorziening. Onze medewerkers zijn bijzonder oplossingsgericht en kunnen u uitstekend adviseren over de mogelijkheden voor uw project of zelfs de hele technische uitwerking van uw beurs, stand of evenement uit handen nemen. Wij werken met u samen om uw idee te realiseren!

Logo for partner ID 42

Exposure Company

Grootformaat printing

Haarlem

Wij hebben ons gespecialiseerd in grootformaat print, reclamematerialen en het leveren van materialen voor event- en citydressing. Met ons veelzijdige assortiment kunnen wij voor bijna elke mogelijke toepassing een totaaloplossing bieden. Uitgebreid assortiment Wij hebben alles in huis voor de standbouw om een optimaal rendement uit de beursstand te halen en écht een indruk te maken. Visualiseer het merk met geprinte vloeren, wandbekleding, spandoeken, plaatmateriaal, folies en textielframes. Persoonlijke service Wij hechten veel meerwaarde aan persoonlijk contact en hebben om deze reden geen webshop. Daarnaast helpen wij graag om de bestanden op formaat te zetten en geschikt te maken voor print en montage. Traditionele service, hoge kwaliteit materialen en print, snelle levering en scherpe tarieven. Wij denken in oplossingen en gaan graag de uitdaging aan! Waar wij voor staan? Persoonlijk contact Gratis aanpassen van bestanden Snelle levering Scherpe tarieven Uitgebreid assortiment Neem contact met ons op om te kijken wat we voor jouw stand kunnen betekenen of om een samplepakket te ontvangen. Volg ons ook via Instagram, YouTube of Pinterest voor de laatste updates.
Pagina 1 van 7