ACS AUDIOVISUAL SOLUTIONS

Logo for partner ID 35

Audiovisuele dienstverlening

Archangelkade 5a-5b
1013 BE Amsterdam
Nederland
+31 (0)20 6069340

ACS AUDIOVISUAL SOLUTIONS
 
ACS ontzorgt!
ACS audiovisual solutions levert hoogwaardige tijdelijke audiovisuele oplossingen voor hotels, vergader- en congrescentra, bedrijven, beurzen en evenementen door heel Europa. Wij zijn als audiovisueel specialist in staat om projecten te ondersteunen op iedere schaalgrootte en hebben veel ervaring met tijdelijke zalenbouw en het toepassen van innovatieve technologieën. Ook kunnen wij slimme IT-diensten toevoegen aan onze oplossingen, middels ons IT-merk Eventresult.
Hierdoor zijn wij over de jaren uitgegroeid tot een toonaangevende audiovisuele partner in zowel binnen- als buitenland. ACS is het AV bedrijf wat u professionaliteit, kwaliteit, service en ervaring garandeert. De wensen en eisen van de klant staan hierin centraal; onze missie om u volledig te ontzorgen!

Nationale partnerships
Partnerships zijn voor ons van groot belang; wij geloven in een solide, gelijkwaardige samenwerking, wat in onze ogen de grootste kans op succes garandeert.
Nationaal heeft ACS over de jaren heen haar sporen verdiend binnen de hotelbranche en werkt zij samen met verschillende high end hotels in de Randstad. Voor veel hotels in deze categorie werken wij al jaren als vaste leverancier en zijn in staat onze dienstverlening af te stemmen op de wensen en eisen van de hotel- en vergaderbranche. In het Radisson Ven Hotel en het Hotel Okura Amsterdam zitten we zelfs in-house gevestigd. Hetzelfde geldt voor het RAI Amsterdam congrescentrum.

Oplossing op maat
ACS faciliteert totaaloplossingen op maat, van grootschalig tot klein en van eenvoudig tot uitdagend. We beloven u snel en flexibel te zijn en oplossingen te leveren met een hoogwaardige service. Dus zoekt u een audiovisuele partner die u volledig kan ontzorgen, neem dan gerust contact op. Wij inventariseren en bespreken graag uw wensen en verwachtingen!