Congressen

Zwitserland – Winter in Wallis zoals nergens anders.

Het kanton Wallis is een paradijs tussen hemel en aarde en telt 45 toppen van meer dan 4000 meter met de hoogste skioorden van Zwitserland. Skiërs en snowboarders kunnen niet alleen genieten van 2000 km pistes, er zijn ook talloze alternatieven om de bergen anders te beleven, bergtoppen te beklimmen, de wilde natuur in de trekken of de poedersneeuw in te glijden.
 Onze tips
Met de slee … of op de fatbike.
De sleepiste van Fiescheralp naar Lax staat 13 km lang garant voor plezier voor iedereen. Je kunt de piste ook afdalen per fatbike, een aangepaste fiets – een winter mountainbike – om in de sneeuw te rijden.

Op sneeuwschoenen naar het blauwe wonder van Zinal.
Vlak naast je bruist de gletsjerrivier Navisenee. Op sneeuwschoenen loop je langs besneeuwde berkenbossen en bevroren watervallen. Vanuit het gelijknamige dorp klim je 400 m hogerop naar de Zinal-gletsjer. Na ongeveer 2,5 uur sta je voor de indrukwekkende toegang tot de ijsgrotten.

Champagneontbijt
Wat is prettiger dan de dag te beginnen met een champagneontbijt? Terwijl u ligt te dobberen in één van de warmwaterbronnen van de thermen van Leukerbad, geniet u van een overheerlijk ontbijt. Liever niet direct ”s morgens vroeg aan de bubbels? Ook ”s avonds is het mogelijk, goede afsluiter van een boeiende dag. Dan niet als ontbijt, maar als aperitief. Leukerbad is de grootste thermaal badplaats in de Alpen. Bijna vier miljoen liter van het heilzame water tot 51°C borrelt hier dagelijks uit 65 bronnen in de thermaal bassins.

Bijzonder overnachten
Een opmerkelijke ervaring is het verblijven in Montagne Alternative in Commeire – Saint Bernard regio. Schitterend in de natuur. De gerenoveerde schuren zijn omgetoverd in luxe verblijfplaatsen voor 4, 6, 8 of 10 personen, alles natuurlijk in Walliser stijl. 26 kamers – 45 bedden. Seminar ruimte voor 40 personen. Of breng de avond in een WhitePod door. Iglo-vormige luxe accommodatie in Cerniers. Of Chetzeron, een uniek hotel direct aan de skipiste van Crans-Montana gelegen met 16 kamers en suites. Seminar ruimte voor 30 personen.

Wintersportberichten – ligt er al sneeuw?
Op onze website www.Myswitzerland.com/wintersportberichten staat een korte omschrijving van de wintersportbestemming en de laatste sneeuwberichten. Hoeveel sneeuw ligt er op de berg en in het dal? Hoeveel liften zijn er? Wat zijn de kosten voor een skipas. Of download onze app www.Myswitzerland.com/mobile.

Goed om te weten is dat je gratis je ski-of snowboarduitrusting kunt meenemen als je met Swiss International Air Lines naar Zwitserland vliegt.

Meer informatie:
https://www.myswitzerland.com/nl-nl/meetings/meeting-schedule/congresplaatsen/wallis-meeting.html


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief