Congressen

Zwitserland – Upgrade your winter

Poster, Winter, Obergabelhorn

Wat een fascinatie: sneeuwvlokken die naar beneden dwarrelen en de prachtige Zwitserse bergen omtoveren tot een sprookjesachtig winterlandschap. Besneeuwde bergen stralen een oneindige rust uit en geven je de adempauze waar je soms zo aan toe bent. Geweldige skigebieden met heerlijke pistes en adembenemende vergezichten. De bergen zijn hier net iets hoger, de sneeuw is er een beetje dieper.

Onze tips

Snowboarders paradijs Flims Laax

Vanuit Flims is het skigebied Laax eenvoudig en probleemloos bereikbaar. 29 complexen en meer dan 235 km pistes bieden beginners, freestylers en pisteliefhebbers alles wat men zich kan wensen. Laax is hét freestyle resort van Europe en is meermaals onderscheiden als het beste skigebied van Zwitserland, is sneeuwzeker en heeft met de grootste halfpipe van de wereld een bijzonder high light.

6000 meter genieten sleeën Fribourg regio

De sleebaan van Jaun garandeert pret voor het hele gezin. Laat je met de stoeltjeslift eerst gezellig naar boven brengen en glij dan met de slee 500 m naar beneden over een afstand van 6 km. Weg van de skipistes, door besneeuwde bossen en een ongerepte natuur. En wie daar honger van heeft gekregen, laat zich culinair verwennen in restaurant Berghüs Gastlosen.

Freestyle in Davos

Het JatzPark op de Jakoshorn is uitgebreid en biedt freestylers een veelzijdig en perfect geprepareerd snowpark. Parallel met de lift zijn vier linies aangelegd voor korte, intensieve runs: drie gecombineerde lines met rails en kickers: een line voor beginners en half gevorderden, een mediumrail-line en een pro-kicker-line.

Winterbiken in Gstaad

Winterbiken, vooral met fatbikes, is steeds populairder bij sporters en levensgenieters. Winterbiken is toegestaan op de meeste winterwandelpaden. Sparenmoos boven Zweisimmen is er ideaal voor. Het gebied heeft mogelijkheden voor zowel rondritten als afdalingen. Allerlei spannende evenementen, bijvoorbeeld het Snow Bike Festival Gstaad, het Fatbike Testweekend en de Fatbike Trophy maken het plaatje compleet.

Vissen zoals de Inuit in Luzern regio

Zelfgevangen vis smaakt altijd het best. Hengelaars die hun passie ook in de winter willen beoefenen, beleven on der de vakkundige begeleiding van ervaren ijsvissers een onvergetelijke dag in Melchsee-Frutt, op 2000 meter hoogte. Omgeven door met sneeuw bedekte bergen, bij een heerlijk zonnetje of ook weleens onder de sneeuwvlokken, boot je je eigen ijsopening in de dichtgevroren Melchsee of Tannensee. Aas aan de ijsvishengel en dan maar hopen op vangst van je leven. En ondertussen genieten van de natuur, de sfeer en de absolute rust, ver weg van het leven van alledag. Van januari tot maart.

Wintersportberichten – ligt er al sneeuw?

Op de website www.Myswitzerland.com/wintersportberichten staat een korte omschrijving van de wintersportbestemming en de laatste sneeuwberichten. Hoeveel sneeuw ligt er op de berg en in het dal? Hoeveel liften zijn er? Wat zijn de kosten voor een skipas. Of download onze app www.Myswitzerland.com/mobile.
Goed om te weten is dat je gratis je ski-of snowboarduitrusting kunt meenemen als je met Swiss International Air Lines naar Zwitserland vliegt.

Neem contact op voor meer informatie


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief