Congressen

Zwitserland: de natuur wil je terug.

Vergaderen in de natuur. Congress Center Kursaal Bern. Het congrescentrum is recentelijk uitgebreid met 4 nieuwe zalen en grote foyer voor 300 personen, Sopra Grande. Kursaal Bern beschikt over 30 vergaderruimten. In de Arena kunnen gezelschappen tot 1500 personen vergaderen.
 Bern ligt in het hart van Zwitserland en is snel en gemakkelijk bereikbaar. Kursaal Bern onderscheidt zich met een all-in-one-arrangement: daarbij horen het congrescentrum met topvoorzieningen, het viersterren-superior hotel Allegro met 171 kamers, het voortreffelijke fijnproeversrestaurant Meridiano (17 GaultMillau-punten, 1 Michelinster), het Italiaanse en het Aziatische specialiteitenrestaurant evenals het Grand Casino – en alles onder één dak. Kursaal Bern biedt unieke veelzijdigheid op topniveau, gastvrije service, centrale ligging middenin de stad met een zeldzaam mooi uitzicht op de Alpen evenals een hoogwaardige infrastructuur.

De Arena is ideaal voor congressen, vergadering, galadiners, concerten en optredens. Het atrium biedt – boven de daken van Bern – een zeldzaam platform voor ontvangsten, aperitiefjes en tentoonstellingen. Het nieuwe Sopra Grande herbergt nog meer mogelijkheden: de zalen kunnen dankzij mobiele scheidingswanden worden aangepast aan elk evenement. Een aantrekkelijke, locatie met veel daglicht voor productpresentaties, seminars en kleine conferenties.

Hotel Allegro (171 kamers/6 kamertypen)
Viersterren-Superior hotel Allegro biedt gasten een verblijf en service op topniveau. Met een adembenemend uitzicht over de als UNESCO-Werelderfgoed onderscheiden oude binnenstad van Bern. 171 kamers en suites zijn in uiteenlopende categorieën beschikbaar. Waaronder economy-kamers, uitkijkend op het atrium zonder rechtstreeks daglicht. Comfort-kamers met balkon richting de hoteltuin evenals panorama-kamers met uitzicht op de oude binnenstad van de Bern en de Alpen. Ruime kamers met uitzicht op Bern zijn de panorama-suites en junior- en penthouse-suites.

Heropening Hotel Savoy****
Dichtbij het centraal station gelegen bevindt zich het volledig gerenoveerde Hotel Savoy. Een traditioneel Berner hotel. Het is nog steeds een bed and breakfast en heeft 120 bedden en een klein café. Het perfecte hotel voor incentive groepen en congres deelnemers. Het Hotel Savoy heeft al uitstekende recentsies ontvangen in TripAdvisor.

Meer informatie over Congress Center Kursaal Bern


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief