Congressen

Zwitserland: de natuur wil je terug

Vergaderen in de natuur. De tien grootste en meest belangrijke congrescentra van Zwitserland, die zijn verenigd in Swiss Convention Centres, bevinden zich allemaal dicht bij de natuur. Laat je inspireren!
 Elk congrescentrum beschikt over een expositie ruimte van tenminste 1.000 m2 en is geschikt voor evenementen tussen de 500 en 5000 deelnemers. De congrescentra zijn goed per openbaar vervoer te bereiken en op loopafstand van diverse hotel accommodaties. De 10 congrescentra zijn: Congress Center Basel, Kursaal Bern, Congress Centre Davos, CICG Genève, Congress Centre Kuursaal Interlaken, Swiss Tech Convention Center Lausanne, KKL Luzern, Palazzo Congressi Lugano, 2m2c Montreux Music & Convention Centre, Kongresshaus Zürich.
 
In Zwitserland reis je onbeperkt met een Swiss Travel Pass per trein, boot en bus. Het Swiss Travel System (openbaarvervoersysteem) telt circa 29.000 kilometers aan trein, boot en buslijnen. Daarnaast kun je gratis reizen met een gastenkaart in de steden Basel, Bern, Interlaken, Genève, Montreux, Lausanne, Luzerne, Arosa (zomer), Davos (lokaal) en in Ticino bij een verblijf van minimaal 1 overnachting.
 
Verblijf dichtbij de natuur in de ongerepte bergwereld en aan kristalheldere meren. De natuur wil je terug. Om een goede reden. In de natuur zijn is goed voor lichaam en geest. Zwitserland is gemaakt voor onvergetelijke belevenissen.
 
Meer informatie over Swiss Convention Centres

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief