Congressen

Zonnig Leiden inspireert secretaresses tijdens Inspiratiedag Ladies First

Onder het motto Ladies First ontving Leiden Marketing op 22 mei een groep secretaresses uit regio Leiden. Deze kregen een inspiratiedag voorgeschoteld, met onder meer een zonnige rondvaart, een indrukwekkende 3D-projectie in het Anatomisch Theater van Museum Boerhave en een backstage tour in de Leidse Schouwburg.

De secretaresses werden gastvrij ontvangen in het nieuwe event- en convention center van het Holiday Inn Hotel. De dag ging van start met een table top waarbij de partners van Leiden Marketing zich presenteerden en de secretaresses op een informele manier kennis konden maken met het aanbod van Leiden. Ook kregen de deelnemers een rondleiding langs enkele ruimtes van het hotel. Na een interactieve Leiden quiz vertrok de bus van Koninklijke Beuk naar de binnenstad.

In de binnenstad stapten de deelneemsters op de boten van rederij Bootjes en Bootjes en konden op het water genieten van een heerlijke en zonnige lunch.

Na de rondvaart was het tijd voor de volgende locatie: Museum Boerhaave. In het Anatomisch Theater werden de deelneemsters, door middel van een indrukwekkende 3D projectie, meegenomen in de geschiedenis van Natuurwetenschappen en Geneeskunde.

In de Leidse Schouwburg, kregen de deelneemsters een heuse backstage tour en eindigden met hun persoonlijke première op het podium. Hier kregen zij allen het boek ‘Ladies First’ overhandigd.

De laatste locatie van de dag was de Regentenkamer waar zij enthousiast te woord werden gestaan  door Lorenzo van Beek. De Regentenkamer was vroeger alleen voorbehouden aan de regenten van het Meermanshof waar de Regentenkamer onderdeel van is, maar is tegenwoordig ook voor andere doeleinden in te zetten, zoals vergaderingen en stijlvolle diners.

Er werd gezellig nagepraat onder het genot van een ‘high wine’. Bij het vertrek gingen de secretaresses met een goedgevulde goodiebag vol inspiratie naar huis.

Groepsfoto inspiratiedag Ladies First van Leiden Marketing op 22 mei 2014

Groepsfoto inspiratiedag Ladies First van Leiden Marketing op 22 mei 2014


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief