Congressen

Zomerse start van reeks Prins voor een Dag

De aftrap van een nieuwe reeks edities Prins voor een Dag is genomen.De eerste dag, op 19 april vormde een prima start van de serie. Alles zat mee: de zomerse temperatuur en interessante programma-onderdelen voor de grote groep intermediairs, zoals een quiz in het Circustheater en CO2-vrije voetstappen in het World Forum. ”Waarom woon ik niet in Den Haag?”, was zelfs een reactie van één van de deelnemers.
Dit jaar kent Prins voor een Dag drie edities en zorgt daarmee een jaar rond voor kwalitatief contact met klanten in de stad. Dennis Hoencamp, projectleider:  "Vorig jaar hebben we samen met onze Haagse partners bewust gekozen om deze doelgroep naar de stad te halen om ze de stad te laten ervaren. Het resultaat is dus niet één, maar drie edities Prins voor een Dag. Het is goed om bij deze eerste editie te zien dat die keuze de juiste was. Enthousiaste deelnemers en partners en een goed programma. Laat de tweede editie in juni maar komen!"

De groep intermediairs startte het programma in de Koninklijke Schouwburg op het podium van het Theater in plaats van in de zaal. Na een welkom en netwerkkoffie splitste de groep zich voor een mini-stadswandeling en locatiebezoeken om vervolgens te genieten in de tuinen van Landgoed de Lindenhof. ”s Middags stond er wederom een locatiebezoek op het programma, maar werd ook het milieubewustzijn aangesproken in het World Forum. Daarna gingen Haagse partners in strijd met de intermediairs tijdens een quiz in het Circustheater. De dag werd afgesloten in het majestueuze Hotel Des Indes.

De volgende editie van Prins voor één Dag is op 21 juni, de langste dag van het jaar. Deelnemers maken dan kennis met Den Haag ”by night”. De derde editie vindt traditiegetrouw plaats op de dag voor Prinsjesdag. Prins voor een Dag is dé Haagse kennismakingsdag voor de evenementen- en congresbranche, waarbij deelnemers als prinsen en prinsessen kennis met de zakelijke mogelijkheden van Den Haag. De hele dag brengen genodigden een bezoek aan diverse toplocaties in Den Haag en maken zij persoonlijk kennis met het Haagse aanbod.

Op de foto: Een enthousiaste groep intermediairs geniet van Prins voor Dag nr.1, hier bij landgoed De Lindenhof.
(Foto Photonic)

www.prinsvooreendag.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief