Congressen

Zomerbijeenkomst Phidelity: ´Bezieling tastbaar maken´

Phidelity houdt op de dag met het meeste licht, 21 juni, een inspirerende bijeenkomst met als doel ‘bezieling tastbaar maken’ door onthaasting, ontmoeting en ontwikkeling. De bijeenkomst vindt plaats in conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven.

Programma
15:00 uur Inloop en welkom
15:30 uur Bezieling in woord en beeld
Vier inspirerende sprekers maken aan de hand van korte presentaties bezieling in woord en beeld tastbaar.
16:30 uur Bezieling in zicht
Tijdens een interactieve sessie ontdekt u zelf nieuwe ideeën, inzichten voor bezieling op persoonlijk vlak en/of op organisatieniveau.
17:15 uur Bezieling in uitvoering
Plenaire afsluiting waarbij inzichten vertaald worden naar het tastbaar maken van bezieling door middel van een unieke transformatie techniek.
18:00 uur        Bezieling in ontmoeten
 Uitwisseling met een hapje en een drankje.
19:00 uur Afsluiting

Doel
Het doel van deze inspirerende middag is ‘bezieling tastbaar maken’ door onthaasting, ontmoeting en ontwikkeling. U gaat geïnspireerd naar huis met een of meer concrete acties om meer bezieling te creëren en te ervaren op persoonlijk vlak of voor uw organisatie. Meer bezieling leidt onvermijdelijk tot meer succes.

Inschrijven en kosten
U kunt inschrijven tot uiterlijk 7 juni. Inschrijving geschiedt per e-mail naar v.veldhof@upcmail.nl met vermelding van uw contactgegevens en de vermelding Zomerbijeenkomst 21-06-2012. De kosten voor deze bijeenkomst bedragen € 75,00 per persoon inclusief BTW. Na inschrijving ontvangt u een factuur en na betaling wordt uw deelname bevestigd.

Sprekers en onderwerpen
Smito G. Böckler: 'Bezieling en levensfases'
Smito is arts, psychotherapeut en docent aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij vertelt het verhaal van de levensloop van de mens vanuit een hedendaags perspectief waarmee bestaande opvattingen op losse schroeven komen te staan. Hij zal de nuances van bezieling per levensfase uitlichten.

Huub en Adelheid Kortekaas: 'Anima Mundi'
Als kunstenaars willen Huub en Adelheid midden in de samenleving staan en het leven opnieuw betekenis geven en inspireren met hun beelden en denkbeelden: 'De Mens op weg naar een Nieuwe Renaissance'. Zij presenteren hun Anima Mundi project. Leven vanuit je hart, het leven als kunstwerk, zij noemen dit Quantum-Art.

Annelies Oosterhoff: 'Bezieling en Vijfde Essentie'
Annelies Oosterhoff is gepromoveerd op een onderzoek naar elementen in organisaties die de basis vormen voor de essentiële kracht in ondernemingen. Zij inspireert leiders en managers van ondernemingen en maakt bedrijfsanalyses van de vitaliteit van ondernemingen en het daaraan te koppelen strategisch beleid.

Guust Verpaalen: 'Bezieling in uitvoering'
Guust Verpaalen (zie foto) is leiderschap-alchemist, en oprichter van Phidelity. Zijn persoonlijke levensmissie ´Het ontcijferen van Bezieling´ brengt hij tot uiting in zijn boeken, lezingen, en maatwerk begeleiding bij mensen en organisaties. Met de presentatie van zijn derde boek ´De sleutel tot bezieling´ maakt hij bezieling tastbaar.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief